Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΒενιζέλος: Η Θεσσαλονίκη δεν εκπροσωπείται ούτε πολιτικά, ούτε πολιτιστικά ούτε οικονομικά

Βενιζέλος: Η Θεσσαλονίκη δεν εκπροσωπείται ούτε πολιτικά, ούτε πολιτιστικά ούτε οικονομικά

Για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ελλάδα, την εικόνα στη Θεσσαλονίκη, τα Ελληνοτουρκικά αλλά και τα εξοπλιστικά μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη τον Στέφανο Διαμαντόπουλο, τον Σάκη Μόσχη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη ο καθηγητής και πρώην υπουργός Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Υπάρχει το γνωστό δράμα της Θεσσαλονίκης. Η Θεσσαλονίκη έχει μείνει πολύ πίσω,  υποεκπροσωπείται σε όλα. Δεν εκπροσωπείται ούτε πολιτικά, ούτε πολιτιστικά ούτε οικονομικά. Δεν νοείται να λες στη Θεσσαλονίκη ότι την κύρια ευθύνη την έχει η τοπική αυτοδιοίκηση ενώ στην Αθήνα φυσικά δεν ζητά εξηγήσεις κανείς από τον δήμαρχο ή τον Περιφερειάρχη για την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης», είπε αρχικά, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στην εικόνα που παρουσιάζει ο κορωνοϊός στη Θεσσαλονίκη και τα μέτρα που δεν πάρθηκαν νωρίτερα.

Σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο ωστόσο όπως είπε, πρέπει να εναρμονιστεί και με άλλες παραμέτρους και να γίνει μια μεγάλη κίνηση διάσωσης της οικονομίας. «Πηγαίνουμε από κρίση σε κρίση η κανονικότητα δεν πρόκειται να επανέλθει θα είναι μια άλλη κανονικότητα, η οποία όμως θα έχει και τα καλά της» τόνισε.

Αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην επιθετικότητα της Τουρκίας ο κ. Βενιζέλος σημείωσε πως «τώρα εδώ μιλάμε για ένα χρόνο ένταση αυτό δεν έχει ξαναγίνει» σημειώνοντας ότι αυτός που αμύνεται έπεται.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα