Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑυξημένες κρατήσεις στα ξενοδοχεία της πόλης ενόψει ΔΕΘ

Αυξημένες κρατήσεις στα ξενοδοχεία της πόλης ενόψει ΔΕΘ

Πλήρη κρατήσεων για τα δύο Σαββατοκύριακα της 88ης ΔΕΘ είναι τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης με την ζήτηση για δωμάτια στην πόλη να βαίνει αυξάνουσα.

Συγκεκριμένα στην συμπρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους αναμένεται να αφιχθούν περίπου 250.000 επισκέπτες τις ημέρες λειτουργείας της ΔΕΘ, με τους 1.500 εκθέτες να την καθιστούν τη μεγαλύτερη έκθεση των Βαλκανίων.

Στην φετινή ΔΕΘ αυξημένο ρόλο κατέχει βέβαια η Γερμανία, που ως τιμώμενη χώρα θα φιλοξενήσει στο περίπτερο της περίπου 120 επιχειρήσεις και φορείς από όλο το φάσμα της οικονομίας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. Οι επιχειρήσεις στο γερμανικό περίπτερο προέρχονται από τους σημαντικότερους κλάδους της χώρας, όπως βιομηχανία, μεταποίηση, υψηλή τεχνολογία, ενέργεια, μεταφορές–logistics, χρηματοπιστωτικός τομέας, φαρμακοβιομηχανία, αγροτική τεχνολογία και τεχνολογία τροφίμων. Παράλληλα πλούσιο αναμένεται να είναι το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της τιμώμενης χώρας, με θεματικές ημέρες και ενδιαφέρουσες διαλέξεις, συμπόσια και συναντήσεις B2B, αλλά και με πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις.

Πηγή:ertnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα