Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑσφαλτόστρωσαν αδιέξοδο δρομάκι που εξυπηρετεί σημαντικό στέλεχος της διοίκησης Ζέρβα

Ασφαλτόστρωσαν αδιέξοδο δρομάκι που εξυπηρετεί σημαντικό στέλεχος της διοίκησης Ζέρβα

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ασφαλτόστρωσε αδιέξοδο δρομάκι, το οποίο εξυπηρετεί μόνο την πολυκατοικία που μένει σημαντικό στέλεχος της διοίκησης Ζέρβα.

Μπορεί ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης και οι συνεργάτες του να πολυδιαφημίζουν αυτονόητα έργα όπως τις ασφαλτοστρώσεις και να τις κάνουν «σημαία» όμως ξέχασαν να ανακοινώσουν μια ασφαλτόστρωση. Αυτή που έγινε σε ένα δρομάκι λίγων μόλις μέτρων, στην ανατολική πλευρά του δήμου, το οποίο μάλιστα είναι αδιέξοδο και όλως τυχαίως εξυπηρετεί μια πολυκατοικία στην οποία μένει σημαντικό στέλεχος της διοίκησης Ζέρβα και πολύ στενός συνεργάτης του δημάρχου.

Την ώρα που υπάρχουν χιλιάδες λακκούβες στην πόλη, δρομάκια με φθαρμένο έδαφος, κακοτεχνίες, χαλασμένα πεζοδρόμια, που επηρεάζουν στην καθημερινότητα τους χιλιάδες πολίτες, η διοίκηση επέλεξε να να χύσει άσφαλτο σε αυτό το αδιέξοδο δρομάκι. Και προκύπτει το εξής ερώτημα: αν στην πολυκατοικία δεν έμενε ο συνεργάτης του κ. Ζέρβα θα έκαναν ποτέ ασφαλτόστρωση;

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του seleo.gr, για την συγκεκριμένη ασφαλτόστρωση δόθηκε προφορική εντολή και η ασφαλτόστρωση έγινε σε χρόνο dt πριν λίγες ημέρες.

Δείτε φωτογραφίες από το αδιέξοδο δρομάκι:

Ερωτηματικά και για άλλες ασφαλτοστρώσεις 

Πάντως και άλλες ασφαλτοστρώσεις εγείρουν ερωτηματικά. Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγες εβδομάδες, από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Σάκης Τζακόπουλος, επισκεπτόμενος ο ίδιος κάποιες περιοχές που έχουν γίνει ασφαλτοστρώσεις, όπως στην οδό Απόλλωνος, ένας πολίτης τον ενημέρωσε ότι «εδώ έρχεται ο δήμαρχος για φαγητό για αυτό έκαναν ασφαλτόστρωση».

«Σε άλλο δρόμο έγινε επειδή εκεί μένει σύμβουλος του δημάρχου», πρόσθεσε ο κ. Τζακόπουλος.

«Και σε έναν άλλο δρόμο, στην οδό Βύρωνος στο κέντρο, έγινε για χάρη ενός φίλου του δημάρχου», σημείωσε ο κ. Τζακόπουλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα