Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΑσφαλτοστρώσεις στη Θέρμη - Ποιοι δρόμοι άλλαξαν όψη

Ασφαλτοστρώσεις στη Θέρμη – Ποιοι δρόμοι άλλαξαν όψη

Ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και ολοκληρώνονται σήμερα, το αργότερο αύριο οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Κοινότητα της Καρδίας.

Λόγω του έργου κατασκευής δικτύου αποχέτευσης, αλλά και άλλων παρεμβάσεων που είχαν προηγηθεί, το οδικό δίκτυο της Καρδίας είχε αρκετά προβλήματα γι’ αυτό και ο δήμος Θέρμης προχώρησε στην ασφαλτόστρωση των βασικών δρόμων της Κοινότητας.

Συγκεκριμένα, προηγήθηκαν εργασίες απόξεσης του παλιού ασφαλτοτάπητα και η αντικατάστασή του με νέο, με το προβλεπόμενο πάχος.

Τις εργασίες επιθεώρησε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Σπύρο Γαντά, ενώ κλιμάκιο μηχανικών της αρμόδιας υπηρεσίας βρίσκεται διαρκώς στην Κοινότητα προκειμένου να ελέγχει την πορεία των εργασιών.

Οι εργασίες εντάσσονται στο συνολικό έργο “Ασφαλτοστρώσεις δήμου Θέρμης” το οποίο αφορά το σύνολο των οικισμών του δήμου. Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη γίνει ασφαλτοστρώσεις σε αρκετές Κοινότητες όπως Τρίλοφος, Πλαγιάρι, Βασιλικά, Τριάδι, Νέα Ραιδεστός κ.ά. Αύριο Τετάρτη 17 Μαρτίου ξεκινούν ασφαλτοστρώσεις στην Κοινότητα Ταγαράδων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα