Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΑπομακρύνονται από σήμερα οι κάδοι απορριμμάτων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Απομακρύνονται από σήμερα οι κάδοι απορριμμάτων από το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συνακόλουθες αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων θα ισχύσουν την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία φορείς και οργανώσεις της πόλης θα πραγματοποιήσουν συγκεντρώσεις και πορείες για να τιμήσουν την 48η Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αντίστοιχα από αύριο 16/11 έως τα ξημερώματα της Πέμπτης 18/11 θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση οχημάτων σε συγκεκριμένες οδούς.

Στο μεταξύ, έκκληση στους κατοίκους, στους επαγγελματίες και στους καταστηματάρχες του κέντρου της Θεσσαλονίκης να μην κατεβάζουν απορρίμματα κατά το επόμενο διήμερο, απευθύνουν ο Δήμος Θεσσαλονίκης κι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης.

Από σήμερα συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας θα αρχίσουν να απομακρύνουν κάδους απορριμμάτων από κομβικούς άξονες στο κέντρο της πόλης, όπως ενδεικτικά από τις οδούς Αγγελάκη, Τσιμισκή, Εγνατία, Βενιζέλου, Κασσάνδρου, Αγίου Δημητρίου, κ.ά, στο πλαίσιο των μέτρων για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Η επανατοποθέτηση των κάδων απορριμμάτων θα αρχίσει το πρωί της Πέμπτης (18/11).

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα