Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΑπίστευτη προχειροδουλειά! Έτσι σφράγισε την παιδική χαρά ο Δ. Θεσσαλονίκης που ακρωτηριάστηκε...

Απίστευτη προχειροδουλειά! Έτσι σφράγισε την παιδική χαρά ο Δ. Θεσσαλονίκης που ακρωτηριάστηκε η 8χρονη (ΦΩΤΟ)

Την ώρα που ένα κορίτσι 8 ετών ακρωτηριάστηκε κάνοντας τσουλήθρα σε παιδική χαρά του Δήμου Θεσσαλονίκης, προχθές, και τόσο η ίδια όσο και οι γονείς της είναι σε κατάσταση σοκ η εικόνα από την μοιραία παιδική χαρά προκαλεί οργή.

Παρότι χθες η παιδική χαρά σφραγίστηκε μετά τον τραυματισμό του ανήλικου κοριτσιού λίγες ώρες αργότερα οι κορδέλες σήμανσης σχεδόν ΄έχουν υποχωρήσει και οι κόλλες Α4 (!) που έγραφαν «προσοχή κίνδυνος», σκίστηκαν και θάφτηκαν κάτω από χώμα.

Να σημειώσουμε δε ότι τα χαρτιά όπου έγραφαν το αποτρεπτικό μήνυμα για τους πολίτες ήταν γραμμένο μόνο στα ελληνικά, αντί να είναι και στα αγγλικά καθώς υπάρχουν αρκετοί επισκέπτες στην πόλη από άλλες χώρες.

Κατά τα άλλα, όπως είπε και η μητέρα του κοριτσιού χθες σε δηλώσεις της, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρος Λεκάκης της τηλεφώνησαν για να της πουν πως ό,τι χρειαστούν θα είναι δίπλα στην οικογένεια, ενώ την ίδια ώρα δεν προχώρησαν σε ένα σωστό σφράγισμα της παιδικής χαράς όπου το παιδί αυτής της μητέρας έζησε έναν φρικτό εφιάλτη.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο facebook σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο αρχιτέκτονας Πρόδρομος Νικηφορίδης:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

 

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

 

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα