Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑντιδράσεις για την «ανακαίνιση» στη Νέα Παραλία- «Είναι υδροβιότοπος και όχι μπουζουκομάγαζο»

Αντιδράσεις για την «ανακαίνιση» στη Νέα Παραλία- «Είναι υδροβιότοπος και όχι μπουζουκομάγαζο»

 

Αντιδράσεις για την «ανακαίνιση» του Κήπου του Νερού- «Είναι υδροβιότοπος και όχι μπουζουκομάγαζο» – «Ένας υπέροχος βιότοπος, ο κήπος του Νερού ντύθηκε κλαρινογαμπρός»

Ανακαινίστηκε ο Κήπος του Νερού στη Νέα Παραλία και το αποτέλεσμα σχολίασε με ανάρτηση του στο facebook ο αρχιτέκτονας της Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Μεταξύ άλλων τόνισε , αναφερόμενος προς την διοίκηση Ζέρβα ότι «όσο για τα φωτάκια που έβαλαν θα ήθελα να τους επισημάνω ότι πρόκειται για υδροβιότοπο και όχι μπουζουκομάγαζο».

Αναλυτικά τα όσα λέει ο κ.Νικηφορίδης: «Ελπίζω να ευχαριστήσατε το Δήμαρχο για το δώρο που μας έκανε! Για το καλό μας το λέω γιατί μπορεί να μη μας κάνει δώρο τα Χριστούγεννα στις 25 Δεκεμβρίου. Προσωπικά εντυπωσιάζομαι από τους τίτλους διάφορων ιστοσελίδων πχ. «Εντυπωσιάζει ο ανακαινισμένος κήπος του Νερού στη Νέα Παραλία». Αλήθεια, από τι εντυπωσιάζονται ακριβώς; Όσο για τα φωτάκια που έβαλαν θα ήθελα να τους επισημάνω ότι πρόκειται για υδροβιότοπο και όχι μπουζουκομάγαζο. Μήπως μας θεωρούν ιθαγενείς; Ένας φίλος το είπε πολύ σωστά, πάνω ο Κήπος με τα Νούφαρα, κάτω ο Κήπος με τα Φούμαρα! ». Ενώ σε άλλη ανάρτηση του, που δείχνει το Κήπο πως είναι το βράδυ αναφέρει «Η αισθητική Ντουμπάι τώρα και στη Θεσσαλονίκη. Προσεχώς Πύλη Αξιού. Υποψιαζεστε ποιοί είναι οι αοιδοί; Αηδία σκέτη! Ένας υπέροχος βιότοπος, ο κήπος του Νερού ντύθηκε κλαρινογαμπρός.».

 

 

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα