Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑντίθετος με την παρουσία πολιτικών και διαδηλώσεων κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο της...

Αντίθετος με την παρουσία πολιτικών και διαδηλώσεων κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Επιστολή ενόψει της επόμενης διοργάνωσης

Τον προβληματισμό του για την εικόνα της φρουρούμενης και σε αναβρασμό λόγω συγκεντρώσεων και παρουσίας πολιτικών Θεσσαλονίκης εξέφρασε ο δήμαρχος, κ. Στέλιος Αγγελούδης, κάνοντας λόγο πως προτίθεται να αιτηθεί να μην επισκέπτονται πολιτικοί την ΔΕΘ κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγγελούδης σε συνέντευξη του στον Status FM στο το στούντιο της 88ης ΔΕΘ ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θέλω είμαστε ειλικρινείς και θέλω να εκφράζω με ειλικρίνεια την άποψή μου. Στην επόμενη σεζόν θέλω να στείλω μια επιστολή στην οποία θα καταγράφω μια πραγματικότητα. Η οποία τι λέει ότι ένα μεγάλο μέρος των Θεσσαλονικέων αντί να μένουν το Σαββατοκύριακο και να μετέχουν σε αυτή τη γιορτή, πηγαίνουν στα εξοχικά τους στη Χαλκιδική και δικαίως γιατί η πόλη είναι αποκλεισμένη. Γίνονται όλα αυτά σε δρόμους οι οποίοι έχουν κιγκλιδώματα. Δεν είναι αυτή η εικόνα που θέλουμε για ενα κορυφαιο γεγονός που είναι για την πόλη η εναρξη της έκθεσης”.

Γνωστοποίησε μάλιστα ότι προτίθεται να στείλει για την ερχόμενη ΔΕΘ σχετική επιστολή. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι πρέπει να έρχονται οι πολιτικοί γιατί είναι μια ευκαιρία να βλέπουν από κοντά την κατάσταση.

Πηγή:statusfm.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα