Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑνήλικος λήστεψε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

Ανήλικος λήστεψε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη

- Advertisement -

Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κατάφερε να συλλάβει σε σύντομο χρονικό διάστημα νεαρό ημεδαπό ο οποίος είχε εμπλακεί σε περίπτωση ληστείας και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Θερμαϊκού.

 

Πρόκειται για 17χρονο ημεδαπό, ο οποίος με έτερο άτομο, πρώτες πρωινές ώρες χθες (21-01-2023), έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών – καφέ στην περιοχή της Περαίας και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από υπάλληλο το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και διέφυγαν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

 

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε έπειτα από άμεσες ενέργειες, στην οικία του στην περιοχή της Τούμπας, ενώ σημειώνεται ότι νωρίτερα, μαζί με το συνεργό, του επιβαίνοντας στην προαναφερόμενη μοτοσικλέτα, δε συμμορφώθηκαν σε σήματα αστυνομικών, παραβιάζοντας ερυθρούς σηματοδότες και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην εν λόγω οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι πλαστικό, ένα σπρέι πιπεριού και ένα μαχαίρι.

 

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων του συλληφθέντα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου ενώ ο νεαρός θα οδηγηθεί αρμοδίως.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα