Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑλλάζει από σήμερα ο τερματικός σταθμός της γραμμής «38»

Αλλάζει από σήμερα ο τερματικός σταθμός της γραμμής «38»

Τον τερματικό σταθμό του 38 αποφάσισαν να αλλάξει ο ΟΑΣΘ μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Δήμος Παύλου Μελά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δήμου Παύλου Μελά:

«Ο τερματικός σταθμός της λεωφορειακής γραμμής 38 Ευκαρπίας μεταφέρεται στην Πλατεία Αριστοτέλους από 1-1-2022.

Κατόπιν αιτήματος της Διοίκησης του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και διαβούλευσης που ακολούθησε, ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) αποφάσισε και ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 1-1-2022 αλλάζει ο τερματικός σταθμός της λεωφορειακής γραμμής 38 (Ν.Σ.Σ-Ευκαρπία) και μεταφέρεται από τον Σταθμό στην Αριστοτέλους (Ευκαρπία – Αριστοτέλους).

Ο Οργανισμός αποφάσισε την τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής Νο 38 και τη μετονομασία της σε γραμμή «Ν. Ευκαρπία – Αριστοτέλους».

Η λεωφορειακή γραμμή Νο 38 κατά τη μετάβασή της από τη Νέα Ευκαρπία προς την πλατεία Αριστοτέλους θα ακολουθεί τη διαδρομή: υφιστάμενη διαδρομή, οδός Λαγκαδά, αριστερόστροφος ελιγμός στην οδό Εγνατία, πλατεία Αριστοτέλους (ivr: 1044).

Κατά την επιστροφή της θα ακολουθεί τη διαδρομή: πλατεία Αριστοτέλους, οδός Εγνατία, δεξιόστροφος ελιγμός στην οδό Λαγκαδά, υφιστάμενη διαδρομή.

Η λεωφορειακή γραμμή θα πραγματοποιεί όλες τις υφιστάμενες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής της εκτός από τη στάση «ΑΛΚΑΖΑΡ (ivr: 1042).»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα