Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΑγγελούδης: Έλλειψη σεβασμού προς την πόλη η καθυστέρηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με...

Αγγελούδης: Έλλειψη σεβασμού προς την πόλη η καθυστέρηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με Θεσσαλονίκης-Σποράδων

Την έντονη αντίδραση του για τις εξελίξεις σχετικά με την εκκίνηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης-Βορείων Σποράδων εξέφρασε δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Στέλιος Αγγελούδης.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγγελούδης επισήμανε ότι “Πρέπει να γίνει κατανοητό πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε απαθείς την καταστρατήγηση της λογικής“ προσθέτοντας πως θα φέρει το θέμα για συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Παράλληλα κάνει έκκληση προς τους αρμόδιους προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα δρομολόγια των πλοίων από τη Θεσσαλονίκη για τις Βόρειες Σποράδες.

Αναλυτικότερα στην δήλωση του ο κ. Αγγελούδης ανέφερε τα ακόλουθα:

“Μαρτυρά τουλάχιστον έλλειψη σεβασμού προς τη Θεσσαλονίκη η απόφαση για έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της πόλης με τις βόρειες Σποράδες μετά την 5η Ιουλίου. Πρέπει να γίνει κατανοητό πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθούμε απαθείς την καταστρατήγηση της λογικής. Οι δεσμεύσεις περί ισότιμης τουριστικής ανάπτυξης πρέπει να συνοδεύονται και από πράξεις. Στο πλαίσιο αυτό, θα φέρουμε το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο και ζητούμε από τους αρμόδιους, έστω και την ύστατη ώρα, να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την ταχύτερη δυνατή εκκίνηση της γραμμής”.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα