Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΈργα στον Εύοσμο - Κλείνουν δρόμοι, αλλαγές σε αστικά δρομολόγια

Έργα στον Εύοσμο – Κλείνουν δρόμοι, αλλαγές σε αστικά δρομολόγια

Σήμερα και αύριο

Η Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 29 και την Τρίτη 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς  Επτανήσου (από την οδό Λυκαονίας έως την οδό Ν. Μοναστηρίου) και 25ης Μαρτίου (από την οδό Σμύρνης έως την οδό Μακεδονομάχων), στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν στο πλαίσιο εκτέλεσης  του έργου “Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου” μόνον κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α) Οδός Επτανήσου:

(1) Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Επτανήσου, από τη συμβολή της με την οδό Λυκαονίας έως τη συμβολή της με την οδό Ν. Μοναστηρίου.
(2) Συνέπεια των ανωτέρω μετατρέπονται σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών που συμβάλλουν στην ζώνη των έργων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στα οδικά τμήματα (αδιέξοδα) θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.
(3) Η κίνηση των οχημάτων στις οδούς Λυκαονίας & Ν. Μοναστηρίου θα διεξάγεται κανονικά.
(4) Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Λυκαονίας, Σαμοθράκης, Κων. Καραμανλή, Ν. Μοναστηρίου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
(5) Απαγορεύεται όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Επτανήσου κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.

Β) Οδός 25ης Μαρτίου:
(1) Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού 25ης Μαρτίου, από τη συμβολή της με την οδό Σμύρνης έως τη συμβολή της με την οδό Μακεδονομάχων.
(2) Συνέπεια των ανωτέρω μετατρέπονται σε αδιέξοδα τα τμήματα των οδών που συμβάλλουν στην ζώνη των έργων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στα οδικά τμήματα (αδιέξοδα) θα διεξάγεται με τη βοήθεια σημαιοφόρων μόνο για την εξυπηρέτηση των παρόδιων ιδιοκτησιών.
(3) Η κίνηση των οχημάτων στις οδούς Σμύρνης & Μακεδονομάχων θα διεξάγεται κανονικά.
(4) Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Σμύρνης, Ειρήνης, Μακεδονομάχων, Κολοκοτρώνη και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.
(5) Απαγορεύεται όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό 25ης Μαρτίου κατά μήκος της ζώνης των εργασιών.
(6)  Η εκτροπή των λεωφορειακών γραμμών θα γίνει ως εξής:

Από την οδό 25ης Μαρτίου, στο ανωτέρω τμήμα, διέρχονται οι διαδρομές των αστικών λεωφορειακών γραμμών Νο 18 και 32Α. Λόγω των εργασιών πρόκειται να γίνει ολικός αποκλεισμός και ως εκ τούτου, εκτροπές ως εξής:

  • Μετάβαση Νο 32Α: 25ης Μαρτίου – Σμύρνης – Αντ. Τρίτση – συνέχεια στο δρομολόγιο.
  • Επιστροφή Νο 32Α: Αντ. Τρίτση – Τέρμα.
  • Μετάβαση Νο 18: 25ης Μαρτίου – Σμύρνης – Αντ. Τρίτση – Εθν. Αντιστάσεως – 25ης Μαρτίου.
  • Επιστροφή Νο 18: 25ης Μαρτίου – Εθν. Αντιστάσεως – Αντ. Τρίτση – Νυμφαίου – 25ης Μαρτίου.

Επηρεάζονται οι συζυγείς στάσεις «ΜΑΡΤΙΟΥ», «ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ» και «ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ» για όλες τις εκτροπές και η στάση «ΠΑΡΚΟ» κατά την εκτροπή της επιστροφής Νο 18 οι οποίες δεν θα εκτελούνται προσωρινά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα