Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΈργασίες αποκατάστασης του δρόμου που συνδέει την Χαλάστρα με την Εθνική Οδό

Έργασίες αποκατάστασης του δρόμου που συνδέει την Χαλάστρα με την Εθνική Οδό

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου που συνδέει την Εθνική οδό Θεσσαλονίκης Αθηνών με την κοινότητα της Χαλάστρας, από εργολάβο της Εγνατία Οδός Α.Ε .

Το οδόστρωμα είχε υποστεί σημαντικές φθορές που επηρέασαν ακόμη και την τάφρο απορροής υδάτων από σκαπτικά μηχανήματα που εκτελούσαν εργασίες για την δημιουργία πλευρικών διοδίων στην περιοχή.

«Οι εργασίες για την κατασκευή διοδίων σταμάτησαν μετά από πιέσεις προς το αρμόδιο υπουργείο και την Εγνατία οδό ΑΕ στις οποίες πρωτοστάτησε ο δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης σύσσωμη η διοίκηση του δήμου Δέλτα, το δημοτικό συμβούλιο,  έχοντας στο πλευρό τους βουλευτές, τοπικοί φορείς και πολίτες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του δήμου Δέλτα.

Ωστόσο οι φθορές στο οδόστρωμα και στον φωτισμό παρέμειναν, τονίζει στη συνέχεια ο δήμος Δέλτα. «Μετά από συνεννόηση του δημάρχου με την κατασκευάστρια εταιρεία, όλο το προηγούμενο διάστημα, άρχισαν τελικά σήμερα οι εργασίες αποκατάστασης του δρόμου που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και  την αφαίρεση της  σήμανσης που είχε τοποθετηθεί και προειδοποιούσε για την κατασκευή των διοδίων. Ξεκαθαρίζεται  ότι οι εργασίες δεν αφορούν σε καμία περίπτωση την κατασκευή των πλευρικών διοδίων όπως προκύπτει και από σχετική αλληλογραφία ανάμεσα στο δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη και τους αρμοδίους της Εγνατίας οδού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα