Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΈξαλλοι ιδιοκτήτες με τον Δήμο Θεσσαλονίκης- Τους θυροκόλλησε χαρτάκια-εντολές εν μέσω Lockdown

Έξαλλοι ιδιοκτήτες με τον Δήμο Θεσσαλονίκης- Τους θυροκόλλησε χαρτάκια-εντολές εν μέσω Lockdown

Ενώ οι επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης πλήττονται λόγω των επιπτώσεων του Lockdown ο Δήμος Θεσσαλονίκης τους ρίχνει ένα ακόμη «χτύπημα».

 

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Political, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θυμήθηκε εν μέσω καραντίνας να ελέγχει καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για πακτωμένα υαλοπετάσματα, ζαρντινιέρες, ομπρέλες και άλλες κατασκευές.

Η Δημοτική Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι τα εστιατόρια, τα καφέ και τα μπαρ της πόλης είναι κλειστά εδώ και αρκετό διάστημα λόγω κορονοϊού, πραγματοποίησε ελέγχους. Στη συνέχεια, θυροκόλλησαν εντολές άμεσης απομάκρυνσης των συγκεκριμένων αντικειμένων σε 23 καταστήματα που δεν συμπεριλαμβάνονταν στην άδεια που είχαν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, η κίνηση αυτή προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από την πλευρά των επιχειρηματιών, οι οποίοι διαμαρτύρονται, καθώς εδώ και περίπου έναν μήνα έχουν βάλει λουκέτο στα καταστήματά τους, καθώς η Θεσσαλονίκη είχε μπει πρώτη σε lockdown, μεταδίδει η εφημερίδα. Υποστηρίζουν πως θα μπορούσαν να έχουν ενημερωθεί για τις αυτοψίες, ώστε να μεριμνήσουν οι ίδιοι νωρίτερα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα