Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΈκτακτη αιμοδοσία από το δήμο Ωραιοκάστρου. Πότε θα γίνει

Έκτακτη αιμοδοσία από το δήμο Ωραιοκάστρου. Πότε θα γίνει

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου την Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021, σε συνεργασία με το «Θεαγένειο» Νοσοκομείο.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής με το σύνθημα «Δίνω αίμα, δίνω ζωή» καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στη δράση, ειδικά αυτή την περίοδο που οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Η αιμοδοσία θα γίνει με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου από τις 09.00 ως τις 13.00.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068. Για την μετακίνησή τους οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

Η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία.

«Οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες. Αυτή την περίοδο ειδικά οι εκκλήσεις από τα νοσοκομεία είναι πολλές εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας. Με οδηγίες του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, κινητοποιούμαστε. Καλούμε όλους να αφιερώσουν λίγο από το χρόνο τους και να δώσουν αίμα για να σώσουμε συνανθρώπους μας. Σε αυτή την προσπάθεια σάς καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά και να συμβάλετε με όλες τις δυνάμεις σας, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί να αυξηθούν τα αποθέματα αίματος», τονίζει η κ. Ζάπρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα