Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΈκλεβαν καταλύτες από αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη

Έκλεβαν καταλύτες από αυτοκίνητα στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις και σχημάτισαν δικογραφίες για περιπτώσεις κλοπών και ληστείας.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στα πλαίσια του αυτοφώρου (6) άτομα για περιπτώσεις κλοπής και ληστείας, τετελεσμένες και σε απόπειρα.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης :

  • 28χρονου αλλοδαπού, ο οποίος ευρισκόμενος εντός λεωφορείου του ΟΑΣΘ έπεσε πάνω σε νεαρό ημεδαπό προκειμένου να του αποσπάσει την προσοχή και αποπειράθηκε να του αφαιρέσει αντικείμενα μέσα από την τσάντα του

  • 3 ημεδαπών, ηλικίας 25, 23 και 25 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν από κοινού να αφαιρέσουν καταλύτη από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή της Ανάληψης. Στην κατοχή τους βρεθήκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν (25) κομμένες εξατμίσεις με τους καταλύτες τους τις οποίες αφαίρεσαν σε προγενέστερο χρόνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα