Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΧτύπησαν και κλείδωσαν σε μάντρα 24χρονη, στην Θεσσαλονίκη

Χτύπησαν και κλείδωσαν σε μάντρα 24χρονη, στην Θεσσαλονίκη

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε 24χρονη καθώς δύο άντρες την κλείδωσαν σε μάντρα με στη Θεσσαλονίκη έζησε έναν εφιάλτη όταν δύο άντρες την κλείδωσαν σε μάντρα με ανακυκλώσιμα υλικά.

Αναλυτικότερα η νεαρή με καταγωγή από το Μαρόκο βρισκόταν σε χώρο περιφραγμένο από λαμαρίνες, σε μάντρα με ανακυκλώσιμα υλικά. Οι δράστες που συνελήφθησαν από την Αστυνομία αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, η νεαρή γυναίκα κάλεσε από κινητό στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και μιλώντας χαμηλόφωνα ανέφερε ότι την είχε χτυπήσει ένας άνδρας ο οποίος την είχε κλειδωμένη σε έναν άγνωστο γι’ αυτήν χώρο με απορρίμματα.

Στα λιγοστά δευτερόλεπτα που κράτησε η επικοινωνία, το μόνο που πρόλαβε να πει ακόμα η 24χρονη ήταν πως άκουγε τρένα να περνούν από κοντινό σημείο.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης σήμανε συναγερμός και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το προσωπικό του κέντρου επιχειρήσεων εξερεύνησε όλα τα πιθανά σενάρια για το πού θα μπορούσε να βρίσκεται η γυναίκα με βάση τις λίγες πληροφορίες που έδωσε.

Μόλις πραγματοποιήθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τον αριθμό από τον οποίο κάλεσε η 24χρονη, κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της ακριβούς τοποθεσίας της.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο και ερευνώντας την περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν τη μάντρα μέσα στην οποία ήταν κλειδωμένη η 24χρονη.

Μάλιστα, όταν η 24χρονη αντιλήφθηκε την παρουσία τους, άρχισε να χτυπάει τις λαμαρίνες για να κάνει θόρυβο και να την εντοπίσουν πιο γρήγορα.

Στην ίδια μάντρα βρέθηκαν και συνελήφθησαν δύο άντρες, ένας εκ των οποίων ο 33χρονος ο οποίος φέρεται να την είχε χτυπήσει.

Οι δύο συλληφθέντες, πέρα από την παράνομη κατακράτηση, αντιμετωπίζουν κατηγορίες και για άλλα αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα