Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΧΑΝΘ: Σχολή κολύμβησης για… γοργόνες

ΧΑΝΘ: Σχολή κολύμβησης για… γοργόνες

- Advertisement -

Σχολή κολύμβησης για… γοργόνες διοργανώνει η ΧΑΝΘ, με παιδιά και ενήλικες φορώντας ουρά ψαριού να εκπαιδεύονται στο κολύμπι από πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ΕΡΤ3 η Χαρίκλεια, μία από τις εκπαιδεύτριες, η σχολή δέχεται παιδιά άνω των έξι ετών, που μέσα από τον ρόλο της γοργόνας εκπληρώνουν το όνειρο τους. Παράλληλα δήλωσε ότι και πολλοί ενήλικες επιλέγουν επίσης την σχολή γιατί η κολύμβηση τους χαρίζει ευεξία, χαλάρωση και βοηθά στη διατήρηση καλής φυσικής κατάστασης. Μικροί και μεγάλοι, όπως είπε, ζουν μία ξεχωριστή εμπειρία, που θυμίζει τις αγαπημένες ταινίες της Ντίσνεϊ.

Όπως ανέφερε αυτό το είδος κολύμβησης είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους σώματος. Τέλος επισήμανε ότι οι γονείς καλό είναι να αποφεύγουν να αγοράζουν από το διαδίκτυο φθηνές απομιμήσεις ουρών γοργόνας ή “μονοπέδιλα”, γιατί ίσως θέσουν άθελά τους τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Η σχολή κατέληξε διαθέτει ειδική πιστοποίηση για την εκμάθηση κολύμβησης, ενώ διαθέτουν και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να λάβει μέρος σε πάρτι και επιδείξεις.

Πηγή:ertnews.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα