Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΦρικτή δολοφονία 58χρονου στις παρυφές της νοτιοδυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης

Φρικτή δολοφονία 58χρονου στις παρυφές της νοτιοδυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης

Με φριχτό τρόπο σκότωσε ένας 38χρονος Γεωργιανός έναν 58χρονο στην νοτιοδυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης την Τρίτη 13 Αυγούστου, με ενδεχόμενο κίνητρο τις οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο ανδρών.

Πρόκειται για περιστατικό που συνέβη στην οδό Νικηφόρου Ουρανού, στην νοτιοδυτική είσοδο της πόλης, με το Κέντρο της Άμεσης Δράσης να ενημερώνεται για την παράσυρση ενός άνδρα από οχήματα, με τα πρώτα στοιχεία να προκαλούν την κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών αρχών ο Καυκασιανής καταγωγής δράστης οδηγώντας ΙΧ αυτοκίνητο, κινήθηκε εναντίον του 58χρονου παρασέρνοντας και σπρώχνοντας τον σε τοιχίο, τραυματίζοντάς τον στον κορμό. Στην συνέχεια το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και απεβίωσε. Αντίστοιχα οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του 38χρονου, με τον δράστη να έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κατοχή, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σωματική βλάβη και ελευθέρωση κρατουμένου, ενώ η σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα