Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΥπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Οι έρευνες στρέφονται και σε εκδιδόμενες γυναίκες

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Οι έρευνες στρέφονται και σε εκδιδόμενες γυναίκες

Η Αστυνομία να προσπαθεί να εντοπίσει άλλες πέντε γυναίκες που συμμετείχαν στο πάρτι, οι καταθέσεις των οποίων μπορούν να ρίξουν φως στη σκοτεινή αυτή υπόθεση.Μια πρώτη εικόνα είχε δώσει με την κατάθεσή της στις Αρχές η 17χρονη φίλη της Γεωργίας που ήταν μαζί της στο πάρτι. «Μόλις φτάσαμε στο 401 δωμάτιο συναντήσαμε εντός αυτού περίπου 13 άτομα. Από αυτά άντρες ήταν πέντε – έξι. Οι περισσότερες γυναίκες έμοιαζαν με εκδιδόμενες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα. Η Γεωργία μου είπε “ας κάτσουμε ένα μισάωρο να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε”» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια 24χρονη κοπέλα που βρισκόταν στο επίμαχο πάρτι της σουίτας 401 απάντησε στις αιχμές που άφησε στην κατάθεση της η 17χρονη ανήλικη φίλη της Γεωργίας Μπίκα. «Είναι συκοφαντικό αυτό που είπε, ότι οι περισσότερες που ήταν στο πάρτι της φάνηκαν βίζιτες. Μας προσβάλει όταν χωρίς να ξέρει ποιες είμαστε μας βάζει όλες στο ίδιο τσουβάλι» τόνισε.

 

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγεις και να πεις αυτό που τράβηξες εκείνη την ημέρα. Είναι πολύ δύσκολο από πολλές απόψεις. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύω ότι θα το σκεφτόταν για το αν θα μιλούσε δείχνοντας ακόμα και το πρόσωπό του» ανέφερε από την πλευρά του συγγενής της 24χρονης.

Άλλη μια 22χρονη κοπέλα που βρέθηκε εκεί, μιλώντας στο MEGA, επιβεβαιώνει το περίεργο κλίμα που επικρατούσε στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι. «Πίστευα θα πάμε και θα είναι γεμάτα ναρκωτικά τα τραπέζια. Το κλίμα ήταν περίεργο και αυτό είναι αλήθεια πως με παραξένευσε και μου δημιούργησε υποψίες μήπως είχαν πάρει κάτι, αλλά προσωπικά δεν είδα τίποτα σε κοινή θέα» σημείωσε η νεαρή κοπέλα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα