Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, 2022
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΤο CONNECTED WE STAND Festival επιστρέφει για 3η χρονιά στη Θεσσαλονίκη

Το CONNECTED WE STAND Festival επιστρέφει για 3η χρονιά στη Θεσσαλονίκη

.Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022. Ζωντανές συναυλίες, αθλητικά δρώμενα, dj sets, χορός, θεατρικές παραστάσεις, βιωματικά εργαστήρια και πολλές ακόμα δράσεις πρόκειται να λάβουν χώρα στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία για 24 ώρες.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να φέρει κοντά πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις με τη συμμετοχή περισσότερων από 80 οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από τους CONNECT YOUR CITY, Χ.Α.Ν.Θ.,  Infinity Greece, AddArt,  Fabric Republic, ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ, ESN Thessaloniki, Actionaid Hellas, ΕΨΥΚΑ.

Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δράσεις και ενέργειες οι οποίες βασίζονται στους παρακάτω άξονες:

  • Τέχνες & πολιτισμός

  • Εθελοντισμός & αλληλεγγύη

  • Kοινωνική επιχειρηματικότητα

  • Aθλητισμός & ποιότητα ζωής

  • Περιβάλλον & βιώσιμη ανάπτυξη.

 

Συναυλίες, pop up δράσεις, παιδικά εργαστήρια, αθλητικές δράσεις, εργαστήρια ενηλίκων, performer’s corner, up-cycling point, διαδραστικές ομιλίες, χορευτικά δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις, τελετή απονομής βράβευσης ενεργών πολιτών, μια ανατρεπική έκθεση τέχνης και πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες θα συναντηθούν από τις 11:00 έως τις 23:00 στο Άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Φέτος η σκηνή του CONNECTED WE STAND φιλοξενεί αγαπημένους καλλιτέχνες όπως ο Claydee, η ANASTASIA, η ASPA  και ο Κωνσταντίνος Φραντζής και δυναμικά DJ  sets από τους Πέτρος Τριανταφύλλου, COYOT και Frau Dimitra.

Παράλληλα, καθόλη τη διάρκεια της ημέρα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου πρόκειται να πραγματοποιηθεί συλλογή παιχνιδιών και λοιπά είδη όπως σχολικά και είδη ρουχισμού  με στόχο την υποστήριξη παιδιών θυμάτων  πολέμου σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και την Πρεσβεία της Ουκρανίας.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Η είσοδος στον χώρο του φεστιβάλ είναι ΔΩΡΕΑΝ.

 Διαβάστε Ακόμα