Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΤο πρώτο "φεστιβάλ οικογένειας" διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών

Το πρώτο “φεστιβάλ οικογένειας” διοργανώνει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών

- Advertisement -

Στην διοργάνωση του πρώτου διήμερου “φεστιβάλ οικογένειας” προβαίνει ο δήμος Νεάπολης Συκεών την Παρασκευή 17 Μαΐου από τις 10:0 μέχρι τις 14:00 στο κλειστό δημοτικό θέατρο Συκεών.

Πρόκειται για μια επιστημονική ημερίδα με θεματικό άξονα την οικογένεια και την υποστήριξή της. Σε αυτή θα μιλήσουν εξειδικευμένοι επιστήμονες για την σημασία της οικογένειας καθώς και για τις προκλήσεις και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να ενισχύσουμε τις οικογενειακές σχέσεις.

Όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στον ακόλουθο σύνδεσμο https://survey.zohopublic.eu/zs/s1BuA6 στον οποίο οδηγεί και το QR code που υπάρχει στην αφίσα της εκδήλωσης. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Αντίστοιχα την δεύτερη μέρα του διημέρου της οικογένειας έχει προγραμματιστεί προκειμένου να… απογειώσει όλες τις οικογένειες του δήμου Νεάπολης-Συκεών και όχι μόνο που θα λάβουν μέρος. Συγκεκριμένα περίπτερα, φορείς και υπηρεσίες υποστήριξης της οικογένειας, πολιτιστικοί σύλλογοι, καλλιτεχνικές ομάδες με δραστηριότητες για γονείς και παιδιά θα δραστηριοποιούνται στο χώρο. Χορός, μουσική, καλλιτεχνικές και αθλητικές δράσεις, εργαστήρια, ζογκλέρ, γιγάντιες σαπουνόφουσκες και πολλά ακόμη περιμένουν όλα τα μέλη της οικογένειας το Σάββατο 18 Μαΐου από τις 16:00 μέχρι αργά το βράδυ, στο ανοιχτό θέατρο Νεάπολης. τέλος το πιο διασκεδαστικό κομμάτι του προγράμματος θα αρχίσει στις 21:00 το βράδυ και θα περιλαμβάνει LIVE DJ SET & PARTY.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα