Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022
Αρχικήseleo ΘέμαΤέσσερις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη - Που θα γίνουν

Τέσσερις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη – Που θα γίνουνΤέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά

-Στις 08:30 μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στην επιχείρηση “Μαλαματίνα” αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο με αφορμή δικαστική αντιπαράθεση με την ιδιοκτησία της επιχείρησης.

-Στις 18:00, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου πρόκειται να συγκεντρωθούν στην Καμάρα με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της πόλης.

-Στις 18:00, οι Ενωμένοι Μακεδόνες πρόκειται να συγκεντρωθούν στην πλατεία Αριστοτέλους με αφορμή την Black Friday ζητώντας από τους καταναλωτές τη στήριξη των ελληνικών προϊόντων. Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία.

-Τέλος, στις 19:00, στο άγαλμα Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από μέλη συλλογικοτήτων της πόλης με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Στην κινητοποίηση αυτήν πρόκειται να συμμετέχουν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία. Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 


Διαβάστε Ακόμα