Αρχική Θεσσαλονίκη Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid test στη Θεσσαλονίκη

Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid test στη Θεσσαλονίκη

Δήμος Καλαμαριάς

Από Δευτέρα 13 έως και Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και ώρες 9:30-15:00 στο Θεατράκι της Χηλής, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα διενεργεί δωρεάν μαζικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης covid 19.

Για άλλη μια φορά η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, του Δήμου Καλαμαριάς στέκεται δίπλα στους πολίτες και μάλιστα μία εβδομάδα, που ανοίγουν τα σχολεία και ο έλεγχος κρίνεται απολύτως απαραίτητος για την ασφάλεια τόσο των μαθητών, όσο και των εκπαιδευτικών.

Δήμος Παύλου Μελά

Στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (είσοδος απέναντι από το Δημαρχείο) θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test του ΕΟΔΥ με την υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Παύλου Μελά, τις ημέρες Τρίτη 14, Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, τις ώρες 09:00 – 14:30.

Οι εξεταζόμενες/εξεταζόμενοι, θα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική ταυτότητα και ΑΜΚΑ. Τα αποτελέσματα θα τους γνωστοποιούνται εντός λίγων ωρών, μέσω sms.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ενημερώνει ότι έχουν συμπληρωθεί κατά τη διάρκεια του 2021, 18.954 δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι covid-19, σε 87 διοργανώσεις των κινητών μονάδων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, στις ΔΕ Σταυρούπολης – Πολίχνης – Ευκαρπίας.

Δήμος Αμπελοκήπων Μενεμένης

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης συνεχίζει τους δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου και την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test σε πεζούς από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αποτελούμενο από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ):

α) Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. στο ΚΑΠΗ Μενεμένης (Έλλης Αλεξίου 10).

β) Την Παρασκευή 17 από τις 9:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. στο Β’ ΚΑΠΗ Αμπελοκήπων.

Υπενθυμίζουμε για ακόμη μία φορά ότι οι πολίτες που θα προσέλθουν για την εξέταση θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το δελτίο ταυτότητάς τους και να δηλώσουν απαραίτητα το ΑΜΚΑ τους και τον αριθμό κινητού τηλεφώνου τους. Το αποτέλεσμα της εξέτασης μπορεί να αναζητηθεί και να εκτυπωθεί από το gov.gr. Σε περίπτωση που τα εξεταζόμενα άτομα είναι ανήλικα (έως 18 ετών δηλαδή) πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους ή από άτομο που έχει εξουσιοδότηση από το γονέα ή τον κηδεμόνα τους. Θα τηρηθούν απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-