Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΣτ. Αγγελούδης: Αναγκαία η απρόσκοπτη χρήση του δημόσιου χώρου - Τα τραπεζοκαθίσματα...

Στ. Αγγελούδης: Αναγκαία η απρόσκοπτη χρήση του δημόσιου χώρου – Τα τραπεζοκαθίσματα δεν γίνεται να εμποδίζουν την πρόσβασή μας (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

“Δεν χρειάζεται να έχεις πρόβλημα αναπηρίας για να κάνεις ελεύθερη και απρόσκοπτη χρήση του δημόσιου χώρου“, τόνισε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, μιλώντας στην εκπομπή “Τριτολογίες“ στην ΕΡΤ3.

Τα πράγματα είναι απλά στη διαπίστωση, τόνισε ο κ. Αγγελούδης, αλλά θα πρέπει να καταστεί σαφές ότι τα τραπεζάκια έξω είναι μέρος της πολύχρωμης και ζωντανής πόλης μας όμως δεν μπορούν να μας εμποδίζουν.

“Υπάρχει κανονιστική πράξη που έχει ψηφιστεί άρα πρέπει να εφαρμοστούν αυτά που έχουν αποφασιστεί ήδη από το δημοτικό συμβούλιο”, επισήμανε ο νέος δήμαρχος.

“Πρόθεση είναι η δημοτική αστυνομία να κάνει τη δουλειά της με απόλυτη ισονομία… ο δημόσιος χώρος θα προστατευτεί όπως πρέπει και όχι με την αυθαίρετη προσέγγιση του δημάρχου… θα εφαρμόσουμε επιτέλους σε αυτή την πόλη ό,τι ισχύει, τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω”, είπε ο κ. Αγγελούδης, προσθέτοντας ότι “ο δημόσιος χώρος είναι ένας χώρος που χρειάζονται τόσο οι πεζοί όσο και οι επαγγελματίες. Δημοκρατία σημαίνει να βρούμε την ισορροπία και να πάμε σε έναν δημόσιο χώρο που δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε σήμερα.”

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα