Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΣε μαύρα χάλια δρόμος στη Θεσσαλονίκη - Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι (ΦΩΤΟ)

Σε μαύρα χάλια δρόμος στη Θεσσαλονίκη – Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι (ΦΩΤΟ)

Στο «αμήν» έχουν φτάσει κάτοικοι της Θέρμης καθώς όπως καταγγέλλουν, υπάρχουν σημεία στην περιοχή που «βουλιάζουν» στην λάσπη καθώς δεν έχουν γίνει ασφαλτοστρώσεις εδώ και δέκα χρόνια, και δεν υπάρχει καμία μέριμνα από την μεριά του δήμου.

Πρόκειται για την περιοχή πέριξ του γηπέδου της Θέρμης που βρίσκεται πέντε λεπτά περίπου από το κέντρο. Σύμφωνα με τους κατοίκους ο δρόμος στην αρχή ήταν χαλίκι ωστόσο μετά ξεκίνησαν εργασίες στην περιοχή και γέμισε με λάσπες και από τότε έχει μείνει έτσι.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη κάτοικος που μένει στην περιοχή τα τελευταία τρία χρόνια αναφέρει πως παρόλο που έχει γίνει επικοινωνία με τον δήμαρχο και υπήρξε υπόσχεση για ασφαλτόστρωση στην περιοχή, κάτι τέτοιο δεν έγινε. «Ο δρόμος θεωρείται πεζόδρομος αλλά επειδή θα γίνει μετά από πολλά χρόνια, είπαν ότι προσωρινά θα κάνουν κάποια ασφαλτόστρωση για να μην υφίσταται αυτό το πρόβλημα και έχει μείνει έτσι και χειροτερεύει η κατάσταση γιατί δίπλα από εμάς γίνονται καινούριες οικοδομές και περνάνε φορτηγά και με τις βροχές είναι χειρότερα» εξηγεί.

Όπως λέει μάλιστα οι κάτοικοι ενημέρωσαν τον δήμο ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν οι ίδιοι την ασφαλτόστρωση προκειμένου να μπει τέλος σε αυτή την κατάσταση ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

«Το θέμα μας δεν είναι μόνο ότι είναι έτσι αυτός ο δρόμος, υπάρχουν και άλλοι που είναι έτσι» πρόσθεσε.

 

«Ο κόσμος δεν μπορεί να βγει από τα σπίτια του. Πολλές φορές βγαίνουμε με γαλότσα. Όταν υπάρχει πολλή βροχή δημιουργούνται και λίμνες», λέει από την μεριά του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη άλλος κάτοικος της περιοχής που μένει στην Θέρμη τα τελευταία δέκα χρόνια και προσθέτει πως «αρχικά κάναμε υπομονή γιατί ήμασταν επέκταση και λίγοι κάτοικοι. Στην πορεία επεκτάθηκε και στον δρόμο κατοικούν τουλάχιστον 40-45 άτομα μαζί με τα παιδιά».

«Την περιοχή την χωρίζει ένα οικοδομικό τετράγωνο από την πλατεία της Θέρμης. Θα δικαιολογούσα μια τέτοια κατάσταση αν έμενα κάπου απόμακρα», τονίζει.

Κάτοικος που μένει επίσης στην περιοχή τα τελευταία δέκα χρόνια σημειώνει στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι «δεν είναι μόνο η λάσπη και το καλοκαίρι δεν μπορείς να καθίσεις στην βεράντα λόγω της σκόνης, ούτε ρούχα να απλώσεις. Είναι τελείως αμέλεια. Και στη Θέρμη σε άσφαλτο έχουν δημιουργηθεί λακκούβες, φεύγουν τα χώματα. Είναι αμέλεια δεν μπορώ να το πω κάπως αλλιώς», λέει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα