Αρχική Θεσσαλονίκη «Πυρά» Τσαβλή σε Ζέρβα για την κυβερνοεπίθεση: «Οι συνθήκες απαιτούν παραιτήσεις αντιδημάρχων...

«Πυρά» Τσαβλή σε Ζέρβα για την κυβερνοεπίθεση: «Οι συνθήκες απαιτούν παραιτήσεις αντιδημάρχων και συγγνώμες»

Την διαχείριση της κυβερνοεπίθεσης στις δημοτικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης σχολίασε με αρκετά καυστικό τρόπο ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δρόσος Τσαβλής.

«Μήπως αντί να δαπανά ο Δήμαρχος χρήματα για ακριβά χαλιά στο γραφείο του ή να δίνει 7.000.000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους, να φρόντιζε να προστατέψει την πνευματική ιδιοκτησία του Δήμου και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών;», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του στα social media.

Αναλυτικά: «Θα έπρεπε να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί στις διαβεβαιώσεις που δεχόμαστε από το Δήμαρχο και τη Διοίκηση σχετικά με το ψηφιακό black out, την απώλεια ή μη ηλεκτρονικών αρχείων και την αποκατάσταση της ζημιάς που συνέβη πρόσφατα στις υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ποτέ στην ιστορία του Δήμου δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο. Είχε ο Δήμος δικλείδες ασφαλείας; Δεν επρεπε να έχει; Φρόντισε η Διοίκηση να υπάρχει ασφάλεια; Οταν εν μέσω πανδημίας όλα γίνονται ηλεκτρονικά, είναι δυνατόν να μένει απροστάτευτο το ψηφιακό συστημα του Δήμου; Πού ειναι η smart city??? Μήπως αντί να δαπανά ο Δήμαρχος χρήματα για ακριβά χαλιά στο γραφείο του ή να δίνει 7.000.000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους, να φρόντιζε να προστατέψει την πνευματική ιδιοκτησία του Δήμου και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών; Απευθύνεστε σε χαμηλής νοημοσύνης πολίτες κύριοι της Διοίκησης; Οι συνθήκες απαιτούν ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ αντιδημάρχων, συγνώμες και λήψη άμεσων μέτρων. Ο βασιλιάς (Λουδοβίκος) είναι γυμνός! Έλεος πια με την ανικανότητα και τις selfies».

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

Thessaloniki Pride: Προσαγωγές στην λήξη του

- Advertisement -S-