Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΠΚΜ: Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην οδό που συνδέει το αεροδρόμιο «Μακεδονία»...

ΠΚΜ: Εργασίες αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας στην οδό που συνδέει το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με τη Θεσσαλονίκη, μέσω της Μουδανίων

Μετατέθηκαν για σήμερα, Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, οι εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην οδό από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” προς την πόλη της Θεσσαλονίκης, μέσω της Μουδανίων, που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν την περασμένη Παρασκευή από συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο δεξιό ρεύμα του κλάδου εισόδου στην Μουδανίων (κατεύθυνση προς την πόλη της Θεσσαλονίκης), με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, σε μήκος 500 μέτρων, από την αρχή του κλάδου εισόδου στη Μουδανίων (κατεύθυνση προς Μουδανιά).

Πρόκειται για τον κόμβο, που οδηγεί από το αεροδρόμιο προς τη Θεσσαλονίκη, όχι όμως μέσω της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, αλλά μέσω της οδού Μουδανίων.

Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 08.30’ το πρωί και θα διαρκέσουν μέχρι τη δύση του ηλίου.

Η μετάθεση των εργασιών κρίθηκε σκόπιμη εξαιτίας της βροχόπτωσης και των κυκλοφοριακών συνθηκών στην περιοχή.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τις υποδείξεις της Τροχαίας και των εργαζομένων στα συνεργεία.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter
Διαβάστε Ακόμα