Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΠΑΟΚ: Εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην πρώτη αγωνιστική της...

ΠΑΟΚ: Εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην πρώτη αγωνιστική της Handball premier

Την εντός έδρας ήττα με 36-24 από τον Ολυμπιακό Πειραιώς γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι εναρκτήριας αγωνιστικής της Handball premier.

Ειδικότερα ο Ολυμπιακός Πειραιώς μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Handball premier επικρατώντας με 36-24 του ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, κάνοντας εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Ο Ολυμπιακός, οκτώ ημέρες μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, έδειξε γιατί θεωρείται και φέτος φαβορί για τη διατήρηση του τίτλου του πρωταθλητή. Ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο η ομάδα του Πειραιά έδειξε την ποιότητά της, έσφιξε την άμυνά της και έφτασε στην άνετη νίκη.

Για τον ΠΑΟΚ ακολουθεί ένα ακόμη ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα, αντίστοιχα ο Ολυμπιακός Πειραιώς την δεύτερη αγωνιστική της Handball premier υποδέχεται τον Διομήδη Άργους. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Σάββας Σάββας, που σημείωσε επτά τέρματα. Για τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν επιθετικά και οι Γιώργος Παπαβασίλης, Ιβάν Βίντα. Ο ΠΑΟΚ είχε πρώτο σκόρερ τον Γρηγόρη Ιωάννου ενώ επιθετικά βοήθησαν και οι Νίκος Νικολαΐδης, Δημήτρης Τριανταφυλλίδης.

Πηγή:sportal.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα