Αρχική Θεσσαλονίκη ΟΑΣΘ: Τροποποιεί δρομολόγια 14 γραμμών από το αύριο

ΟΑΣΘ: Τροποποιεί δρομολόγια 14 γραμμών από το αύριο

Προσωρινές τροποποιήσεις στη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ που εξυπηρετούνται από τον Σταθμό Μετεπιβίβασης στο Ν.Σ. Σταθμό και στην οδό Μαργαροπούλου λόγω έργων ασφαλτόστρωσης στην οδό Αγίων Πάντων θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, για το χρονικό διάστημα των έργων ασφαλτόστρωσης θα ισχύουν οι παρακάτω προσωρινές ρυθμίσεις, σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ:

Λεωφορειακές γραμμές Νο 01Χ, 2Κ & 45

Διέλευση από την οδό της Μοναστηρίου χωρίς να εισέρχονται στον Ν.Σ.Σ. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα πραγματοποιείται από τις υφιστάμενες στάσεις αστικής συγκοινωνίας επί της οδού Μοναστηρίου.

Λεωφορειακές γραμμές Νο 19 & 52

Κατά την είσοδο στο Ν.Σ.Σ. θα ακολουθούν τη διαδρομή Μοναστηρίου – Μιχαήλ Καλού – Δραγουμάνου – Λαγκαδά – Μοναστηρίου – είσοδος στον Ν.Σ.Σταθμό από το αντιδρομημένο τμήμα (υφιστάμενη έξοδος προς τα δυτικά επί της οδού Μοναστηρίου). Θα πραγματοποιούνται όλες οι υφιστάμενες στάσεις αστικής συγκοινωνίας.

Λεωφορειακές γραμμές Νο 3Κ,10, 11,14, 17, 23 & 64

Είσοδος στον Ν.Σ.Σ. μέσω της σημερινής εξόδου προς τα δυτικά επί της οδού Μοναστηρίου.

Λεωφορειακές γραμμές Νο 37 & 38

Οι λεωφορειακές γραμμές θα εισέρχονται στην οδό Μαργαροπούλου από την εξής διαδρομή: Μιχαήλ Καλού – (αριστερά) Γρηγορίου Κολωνιάρη – (αριστερά) Πλατεία Γαλοπούλου (αριστερά) Μαργαροπούλου. Θα πραγματοποιούνται όλες οι υφιστάμενες στάσεις αστικής συγκοινωνίας.

Τροποποιήσεις θα εφαρμοστούν και εντός του Σταθμού Μετεπιβίβασης Ν.Σ.Σ λόγω της διαφοροποίησης των θέσεων εισόδου – εξόδου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ωράρια, διαδρομές και στάσεις λεωφορειακών γραμμών, οι επιβάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. ( τηλ 11085, 2310981185)όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 07:00 έως και τις 22:00 και  στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Σ.Θ. στη διεύθυνση www.oasth.gr.

 

- Advertisement -

Must Read