Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟΑΣΘ: "Πράσινο φως" για προσλήψεις νέων οδηγών

ΟΑΣΘ: “Πράσινο φως” για προσλήψεις νέων οδηγών

- Advertisement -

Άναψε το “πράσινο φως” από τον ΑΣΕΠ, προκειμένου να υπάρξουν νέες προλήψεις οδηγών στον ΟΑΣΘ, με σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου, μετά και από έγκριση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Πρόκειται για προσλήψεις οι οποίες αφορούν 40 άτομα, ειδικότητας ΔΕ οδηγών και οι συμβάσεις θα είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτώ μηνών. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν επαγγελματική άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, καθώς και πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας. Τα απαιτούμενα προσόντα θα αναφέρονται αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση, που θα δημοσιευθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Ο ΟΑΣΘ προγραμματίζει οι αιτήσεις να κατατεθούν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, ώστε μέσα στον Ιούλιο να γίνει η αξιολόγηση τους και να προχωρήσει η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων, προκειμένου από την 1η Αυγούστου οι νέοι οδηγοί να βρίσκονται στο τιμόνι.

Αναφορικά με αυτή την εξέλιξη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης δηλώνει «Ο ΟΑΣΘ, έχοντας πολύτιμο σύμμαχο την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, προχωρά με σταθερά και μεθοδικά βήματα στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του προς το επιβατικό κοινό. Έπειτα από τις προσλήψεις 150 οδηγών τον περασμένο Ιανουάριο, και μετά από την δρομολόγηση 110 καινούριων ηλεκτρικών λεωφορείων, βρισκόμαστε σήμερα στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε νέες προσλήψεις. Η ενίσχυση του ΟΑΣΘ συνεχίζεται, οι δυνατότητες του Οργανισμού πολλαπλασιάζονται, η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες εξακολουθεί. Ο ‘‘νέος ΟΑΣΘ’’ χτίζεται».

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα