Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟΑΣΘ: Πιάνουν τιμόνι από αύριο σαράντα νέοι οδηγοί

ΟΑΣΘ: Πιάνουν τιμόνι από αύριο σαράντα νέοι οδηγοί

Επί… τιμονιού θα βρεθούν από την Πέμπτη 1 Αυγούστου σαράντα επιπλέον οδηγοί, σύμφωνα με τις προβλέψεις της διοίκηση του ΟΑΣΘ, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο το συγκοινωνιακό έργο του οργανισμού.

Συγκεκριμένα μετά από τις προσλήψεις 150 οδηγών τον περασμένο Ιανουάριο, που πραγματοποιήθηκαν μετά από 12 χρόνια δίνοντας στον ταλαιπωρημένο από κάθε άποψη ΟΑΣΘ, αυτός ενισχύεται ακόμα περισσότερο με ανθρώπινο δυναμικό. Ακριβέστερα οι νέες προσλήψεις αφορούν άτομα ειδικότητας ΔΕ οδηγών με συμβάσεις διάρκειας οκτώ μηνών. Η πρόσληψη συνολικά 190 νέων οδηγών, σε συνδυασμό με την ένταξη στο στόλο του ΟΑΣΘ 110 καινούριων ηλεκτρικών λεωφορείων, εντάσσεται στις διαρκείς προσπάθειες για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Οργανισμού προς το επιβατικό κοινό.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, κ. Κώστας Ταγγίρης τονίζει πως: “Όπως έχουμε δεσμευθεί, με σταθερά και μεθοδικά βήματα, βελτιώνουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού και τον φετινό Σεπτέμβριο, όταν οι Θεσσαλονικείς επιστρέψουν από τις διακοπές τους, θα βρουν έναν ακόμα πιο εξυπηρετικό ΟΑΣΘ”, ενώ υπογραμμίζει ότι: “με αποφασιστικά βήματα το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ισχυροποιεί τον ΟΑΣΘ και αναβαθμίζει σταθερά τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Ένα ακόμη μέτρο προς αυτή την κατεύθυνση είναι η παράταση, έως το τέλος του έτους, των συμβάσεων των 150 οδηγών που προσελήφθησαν τον περασμένο Ιανουάριο. Σταθερά και μεθοδικά χτίζεται ο νέος ΟΑΣΘ, ένας Οργανισμός που είμαστε βέβαιοι ότι θα αγαπήσουν και πάλι όλοι οι Θεσσαλονικείς”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα