Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΟΑΣΘ: Ενημερωτικές επισκέψεις σε σχολεία για το πρόβλημα της εισιτηριοδιαφυγής

ΟΑΣΘ: Ενημερωτικές επισκέψεις σε σχολεία για το πρόβλημα της εισιτηριοδιαφυγής

Επισκέψεις σε γυμνάσια και λύκεια της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν στελέχη του ΟΑΣΘ προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για σημαντικότητα των ΜΜΜ στα μεγάλα αστικά κέντρα, καθώς και τα προβλήματα που δημιουργεί η εισιτηριοδιαφυγή στο κοινωνικό σύνολο.

Πρόκειται για ενημέρωση η οποία γίνεται σε ειδικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στα σχολεία, μετά από έγκριση από τους αρμόδιους εκπαιδευτικούς φορείς και τους διευθυντές των σχολείων, σε συνεργασία με τους καθηγητές.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΟΑΣΘ στόχος αυτών είναι η ευαισθητοποίηση των εφήβων και βασικών επιβατών της αστικής συγκοινωνίας και η ενδυνάμωση της κοινωνικής ευθύνης σε νεαρή ηλικία.

Μάλιστα τα στελέχη του οργανισμού αστικών συγκοινωνιών της πόλης που συμμετείχαν στην εκδήλωση στο 1ο Γυμνάσιο Πυλαίας, μέσω του ουσιαστικού διαλόγου που έγινε, διαπίστωσαν την πρόθεση των παιδιών να χρησιμοποιούν με σεβασμό και υπευθυνότητα το κοινωνικό αγαθό των δημόσιων συγκοινωνιών, χρησιμοποιώντας εισιτήριο στις μετακινήσεις τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα