Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΞεκινά το πρόγραμμα "Παιδί και Θάλασσα" του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Ξεκινά το πρόγραμμα “Παιδί και Θάλασσα” του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Επανέρχεται για ακόμα ένα καλοκαίρι το πρόγραμμα του δήμου Νεάπολης-Συκεών “Παιδί και Θάλασσα”, εξασφαλίζοντάς τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών στην παραλία Μυκονιάτικα της Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών καλύπτει την ανάγκη των παιδιών 6 έως και 14 ετών για χαρούμενο παιχνίδι στη θάλασσα με το ελάχιστο δυνατό αντίτιμο διευκολύνοντας τους γονείς που δεν έχουν τη οικονομική δυνατότητα ή εργάζονται και δεν έχουν χρόνο για διακοπές. Ειδικότερα με οργανωμένες πρωινές αναχωρήσεις και από τις 4 δημοτικές ενότητες, Συκιές, Νεάπολη, Πεύκα και Άγιο Παύλο, τα παιδιά απολαμβάνουν παιχνίδι και ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα. Το πρόγραμμα όπως κάθε χρόνο χωρίζεται σε δύο περιόδους, με την α΄ να διαρκεί από τις 17 έως τις 28 Ιουνίου 2024 και τη β΄ από την 1η έως τις 12 Ιουλίου. Οι αναχωρήσεις θα γίνονται κάθε πρωί στις 8:30 με ώρα προσέλευσης την 8:15 και επιστροφή στις 13:30 το μεσημέρι. Η μετάβαση πραγματοποιείται με ασφαλή λεωφορεία της ΚΕΥΝΣ με εκπαιδευμένους γυμναστές και καταρτισμένο προσωπικό. Επισημένεται ότι τα παιδιά θα πρέπει να έχουν πάρει ένα ελαφρύ πρωινό και να έχουν μαζί τους νερό, κολατσιό, καπέλο, πετσέτα, σαγιονάρες και αντιηλιακό. Παράλληλα, η ΚΕΥΝΣ έχει μεριμνήσει ώστε τις ημέρες που ο καιρός δεν ενδείκνυται για θαλασσινές βουτιές τα παιδιά να απασχολούνται στα κλειστά γήπεδα Τριγώνου (Συκιές) και Πεύκων. Ακριβέστερα οι αιτήσεις για το συμμετοχή στην α΄ περίοδο αρχίζουν την Δευτέρα 3 Ιουνίου.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την εγγραφή των παιδιών είναι:

-Ιατρική βεβαίωση

-Για τους δημότες του δήμου Νεάπολης-Συκεών: πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (τελευταίου τριμήνου)

-Για τους κατοίκους του δήμου Νεάπολης-Συκεών: πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (τελευταίου τριμήνου), λογαριασμός ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ), ή εκκαθαριστικό ή επικυρωμένο συμβόλαιο κατοικίας στο όνομα του γονέα, από τα οποία να προκύπτει η μόνιμη κατοικία.

Τα σημεία αναχώρησης και επιστροφής στις τέσσερις δημοτικές ενότητες είναι:

  • Συκιές

-Δημαρχείο Συκεών (parking)

-Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους

  • Νεάπολη

-Είσοδος Γυμναστηρίου Στρεμπενιώτη (από την κάτω πλευρά-πισίνα)

  • Πεύκα

-Δημοτικό Κατάστημα Πεύκων (πρώην Δημαρχείο Πεύκων)

  • Άγιος Παύλος

-Ιερός Ναός Αγίου Παύλου (στάση λεωφορείου 24)

-Παλιό Τέρμα (Κάστρα) (στάση λεωφορείου 23)

Για εγγραφές και πληρωμές οι γονείς και οι κηδεμόνες μπορούν να απευθύνονται:

1. Γραφείο Αθλητισμού, Οδυσσέα Ελύτη με Τριανταφυλλίδη γωνία, Νεάπολη, τηλ : 2313329560, 2310628475, ώρες 8:00-19:00 (για τη δημοτική ενότητα Νεάπολης)

2. Κολυμβητήριο Συκεών, Λεχόβου 7, Συκιές, τηλ. 2310200327, ώρες 8:00-16:00 (για τη δημοτική ενότητα Συκεών)

3. Πολιτιστικό-Αθλητικό Κέντρο Πεύκων, Μικράς Ασίας 32, Πεύκα, τηλ : 2310674653, ώρες 8:00-15:00 (για τη δημοτική ενότητα Πεύκων)

4. Μουσικό Κδαπ Αγίου Παύλου, Προέδρου Μυρώνη Β.2, Άγιος Παύλος, τηλ : 2310 210679, ώρες 14:30-19:30 (για τη δημοτική ενότητα Αγ. Παύλου)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα