Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΝέα Κρήνη: Δράση εθελοντικού καθαρισμού στην παραλία του πρώην νοσοκομείου Παναγία

Νέα Κρήνη: Δράση εθελοντικού καθαρισμού στην παραλία του πρώην νοσοκομείου Παναγία

- Advertisement -

Σε καθαρισμό της παραλίας που βρίσκεται δίπλα στο πρώην νοσοκομείο Παναγία πρόκειται να προβεί στις 11 Απριλίου από τις 09:30 έως τις 11:30 ο δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με την ΧΑΝΘ.

Συγκεκριμένα σε αυτή πρόκειται να συμμετάσχουν μαθητές της Α’ Λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, εθελοντές της ΧΑΝΘ και η εθελοντική ομάδα καθαρισμού “The Cleaningans”.Η δράση έχει ως κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση των νέων αναφορικά με την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος και η προαγωγή του εθελοντισμού.

Σύμφωνα με τον δήμο Καλαμαριάς “πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία που αντικατοπτρίζει τη δέσμευση των νέων για τη δημιουργία ενός καθαρότερου και πιο βιώσιμου περιβάλλοντος για τις μελλοντικές γενιές και για ανθεκτικές πόλεις. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, που αποτελεί ένα βήμα προς την καλύτερη προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντός μας”. Επισημένεται πως έπειτα από αίτημα του υπεύθυνου του τομέα πληροφορικής του ΕΠΑΛ Καλαμαριάς, ο οποίος είναι υπεύθυνος για περιβαλλοντικό πρόγραμμα με θέμα τις καθαρές θάλασσες, η αντιδημαρχία καθαριότητας και ανακύκλωσης, προχώρησε σε χορηγία ειδών καθαρισμού, προκειμένου οι μαθητές να καθαρίσουν την παραλία δίπλα στην “Χαρά” στην Νέα Κρήνη.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα