Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΜΒΑ ALUMΝΙ Business Challanges στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΦΩΤΟ)

ΜΒΑ ALUMΝΙ Business Challanges στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Την Πέμπτη στις 23/5/2024 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο πλαίσιο των γενικών εκδηλώσεων Business Challenges που οργανώνει το ΔΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ ΠΑΜΑΚ).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από κοινού με τον Σύλλογο αποφοίτων του ΜΒΑ (ΜΒΑ ALUMΝΙ), και με τον τρόπο αυτό εγκαινιάστηκε ένας νέος κύκλος στο πλαίσιο των Business Challanges, στον οποίο προσκεκλημένοι ομιλητές είναι παλιοί και νέοι εκλεκτοί απόφοιτοι του Προγράμματος και ο οποίος ονομάζεται MBA ALUMNI BUSINESS CHALLENGES.

Στο πρώτο ΜΒΑ ALUMNI Business Challenge, καλεσμένοι ήταν o κ. Γιώργος Γερμανίδης, Διευθυντής Λειτουργίας στον Άκτωρα ΑΤΕ, η κ. Σοφία Στυψιανού, υπεύθυνη Εταιρικής Ευθύνης και Σχέσεων με τις Τοπικές Κοινωνίες Β. Ελλάδος της HELLENiQ ENERGY και ο κ. Νίκος Τζόλλας Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΠΚΜ, όλοι απόφοιτοι του Προγράμματος.

Οι ομιλητές, μίλησαν για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν ως επαγγελματίες και συζήτησαν με το κοινό για τις δυσκολίες, τις ευκαιρίες και τις προοπτικές, πριν και μετά το ΜΒΑ. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθούν στις εμπειρίες τους από το πρόγραμμα και στη συμβολή του ΜΒΑ στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία και στη διασύνδεση των σπουδών τους με την αγορά εργασίας σε διαφορετικούς κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας.

Την εκδήλωση, την οποία προλόγισε ο διευθυντής του προγράμματος καθηγητής Ανδρέας Γεωργίου και η Πρόεδρος του ΔΣ του ΜΒΑ Alumni κ. Ζιζή Συμεωνίδου, παρακολούθησαν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, απόφοιτοι του Ιδρύματος, μέλη ΔΕΠ και ευρύ κοινό. Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε με επιτυχία η κ. Μαρία Σαράφη, επίσης απόφοιτος του ΜΒΑ, CEO της DigiGlow Media.

Το ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας συνεχίζει συστηματικά εδώ και 30 χρόνια, σε συνεργασία και με την μεγάλη οικογένεια των αποφοίτων του, να προσφέρει στην τοπική κοινωνία και συνολικά στη Β. Ελλάδα, διδακτικές υπηρεσίες και μαθησιακές εμπειρίες υψηλής ποιότητας.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα