Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
Αρχικήεκλογές 2023Κωνσταντίνος Ζέρβας: Τι δήλωσε μετά τα αποτελέσματα του β' γύρου των αυτοδιοικητικών...

Κωνσταντίνος Ζέρβας: Τι δήλωσε μετά τα αποτελέσματα του β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών

Διαβάστε την δήλωση του Κωνσταντίνου Ζέρβα, του πρώην πλέον δημάρχου της Θεσσαλονίκης.

“Σε όλη μου τη διαδρομή στον Δήμο Θεσσαλονίκης είχα γνώμονα μόνο ένα πράγμα, την εξέλιξη της πόλης: εξέλιξη πολιτική, κοινωνική, αναπτυξιακή.

Δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε φυγομάχησα, ακόμα κι όταν έπρεπε να πάρω προσωπικό κόστος. Κι η πόλη με τίμησε για αυτό, εκλέγοντάς με δήμαρχό της.

Τέσσερα χρόνια μετά, είμαι περήφανος, γιατί μέσα σε ένα ασταθές περιβάλλον, που ναρκοθετήθηκε από την απλή αναλογική, η Θεσσαλονίκη είναι όρθια και με σημαντικές προοπτικές.

Η σημερινή κρίση των πολιτών είναι πλήρως σεβαστή. Δεν είμαι πολιτικός, για να κινούμαι με βάση τον πολιτικό χρόνο. Αλλά ένας πολίτης, ανάμεσα σε ίσους, που τον εμπιστευτήκατε να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για μια σύγχρονη και ευρωπαϊκή Θεσσαλονίκη. Και αυτό ακριβώς έκανα.

Συγχαρητήρια στον νέο δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη. Είμαι περήφανος που δεν θα αρχίσει την προσπάθειά του από το μηδέν. Εύχομαι να πιάσει το νήμα από εκεί που το αφήσαμε και να προχωρήσει όλα τα μεγάλα έργα, όλα τα έργα της καθημερινότητας. Κάναμε πολλή δουλειά και δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Ευχαριστώ από την καρδιά μου τη μητέρα μου, τις αδελφές μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, τους εθελοντές και τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου.

Θα είμαι στη διάθεση του νέου δημάρχου για οτιδήποτε χρειαστεί. Η Θεσσαλονίκη πάνω από όλα”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα