Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΚυριάκος Μητσοτάκης: Το μετρό Θεσσαλονίκης παραδίδεται προς χρήση στις 30 Νοεμβρίου

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το μετρό Θεσσαλονίκης παραδίδεται προς χρήση στις 30 Νοεμβρίου

Ιστορική μέρα για την Θεσσαλονίκη αναμένεται να αποτελέσει η 30η Νοεμβρίου καθώς εκείνη την ημέρα πρόκειται ανα παραδοθεί προς χρήση το μετρό, σύμφωνα με πρωθυπουργική εξαγγελία από το μέγαρο μουσικής.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της σημερινής ομιλίας του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: “Το μετρό της Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί -δεν θα εγκαινιαστεί- στους πολίτες της Θεσσαλονίκης στις 30 Νοεμβρίου ανήμερα του αγίου Ανδρέα. Καλώ τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη να οργανώσουμε μια μεγάλη γιορτή, γιατί αυτό αξίζει η Θεσσαλονίκη”.

Παράλληλα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο Fly Over λέγοντας πως προχωράει με μεγάλη ταχύτητα, με την κυβερνητική πρόθεσή να είναι να αυτό να ολοκληρωθεί πριν τις εκλογές της άνοιξης του 2027, με συμβατική ημερομηνία παράδοσης του έργου είναι ο Μάιος του 2027. Τον πρωθυπουργό καλωσόρισε στην πόλη ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, κ. Κώστας Γκιουλέκας, κάνοντας λόγο για εποχές μουσαμάδων που έχουν παρέλθει χάρη στην διακυβέρνηση Μητσοτάκη και επισημαίνοντας ότι πρωτίστως είναι πολιτικοί και Εθνικοί οι λόγοι ανάπτυξης της Μακεδονίας και της Θράκης.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα