Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
Αρχικήseleo ΘέμαΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα γυρίσματα με τον...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα γυρίσματα με τον Μπαντέρας

Μετά τον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, κλείνει και το κέντρο της πόλης για τα κινηματογραφικά γυρίσματα της ταινίας “The Enforcer” με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης:

– Το Σάββατο 03/07/2021 από τις 11:00 έως τις 17:00 δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Εθνικής Αμύνης, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Τσιμισκή έως το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Νίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Τσιμισκή, Παύλου Μελά, τη Λεωφόρο Νίκης και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

– Επιπροσθέτως λόγω των γυρισμάτων, από τις 21:00 από την Παρασκευή 02/07/2021 έως και τις 20:00 του Σαββάτου 03/07/2021 δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Εθνικής Αμύνης (εκατέρωθεν) από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μητροπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λεωφόρο Νίκης.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προκειμένου να αποφευχθούν τροχαία ατυχήματα και κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.Διαβάστε Ακόμα