Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022
Αρχικήseleo ΘέμαΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους της Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτοστρώσεων σε δρόμους της Θεσσαλονίκης

.Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 28-04, την Παρασκευή 29-04 και την Τρίτη 03-05-2022 κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί των οδών Απόλλωνος, Αμφιπόλεως και Επιδαύρου, από τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

ΠΕΜΠΤΗ 28-04-2022 – ΟΔΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ:

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Απόλλωνος, από το ύψος της συμβολής της με τις οδούς Αρτάκης έως το ύψος της συμβολής της με τον κυκλικό κόμβο (Κήπος του Καλού) και τις οδούς Αναξιμάνδρου – Ανατολικής Θράκης – Κανάρη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Αρτάκης, Κανάρη, Αν. Θράκης, Αναξιμένους, Αναξιμάνδρου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-04-2022 – ΟΔΟΣ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ:

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αμφιπόλεως, από το ύψος της συμβολής της με τις οδούς Αρτάκης και Απόλλωνος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Πυλαίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Απόλλωνος, Βιζύης, Δημ.Τσέλιου, Αρτάκης, Επιδαύρου, Ναυπλίου, Πυλαίας και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

ΤΡΙΤΗ 03-05-2022 – ΟΔΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ:

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Επιδαύρου, από τη συμβολή της με την οδό Αμφιπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με τον κυκλικό κόμβο που συμβάλλει στις οδούς Τσέλιου και Βιζύης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Τσέλιου, Βιζύης, Πυλαίας, Αμφιπόλεως και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να  συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

 


Διαβάστε Ακόμα