Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΚαϊτεζίδης: Η πόλη δίνει την εικόνα της κανονικότητας – Σαν να μην...

Καϊτεζίδης: Η πόλη δίνει την εικόνα της κανονικότητας – Σαν να μην υπάρχει lockdown

«Η πόλη δίνει την εικόνα της κανονικότητας σα να μην υπάρχει lockdown», υποστήριξε ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη και Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, μιλώντας λίγο μετά τη χθεσινή σύσκεψη στην ΠΚΜ για τον κορωνοϊό, στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε συμφωνήθηκε να ενταθεί η αστυνόμευση των υφιστάμενων μέτρων από κοινού και με την αστυνομία αλλά, και από την πλευρά των δήμων και τη δημοτική αστυνομία.

Παράλληλα ο ίδιος στη διάρκεια της σύσκεψης ζήτησε εκ μέρους της τοπικής αυτοδιοίκησης, εξειδίκευση της ενημέρωσης για τα κρούσματα στους δήμους, σημειώνοντας ότι υπάρχει εβδομαδιαία ενημέρωση αλλά θα πρέπει να εξειδικευτεί στις δημοτικές ενότητες του κάθε δήμου «αλλά να ενημερωνόμαστε και για το αν υπάρχουν ομαδοποιημένα κρούσματα σε κάποια δημοτική ενότητα» κάτι που «κατανόησε ο κ. Χαρδαλιάς».

Επίσης, ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη και Πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ ζήτησε οι εργαζόμενοι και αιρετοί στην αυτοδιοίκηση να μπουν σε άμεσο πρόγραμμα εμβολιασμού τονίζοντας πως υπάρχουν κατηγορίες εργαζομένων όπως στην καθαριότητα, στις κοινωνικές υπηρεσίες αλλά και στη δημοτική αστυνομία που έρχονται σε επαφή με πολλούς πολίτες.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα