Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Στοχευμένοι έλεγχοι για την πάταξη του παρεμπορίου σε παρυφές λαϊκών αγορών

Θεσσαλονίκη: Στοχευμένοι έλεγχοι για την πάταξη του παρεμπορίου σε παρυφές λαϊκών αγορών

Στοχευμένους ελέγχους σε παρυφές λαϊκών αγορών, για την πάταξη του φαινομένου πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές σε περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης, Δέλτα και Βόλβης.

Πρόκειται για ελέγχους που διεξήχθησαν στο χρονικό διάστημα από 26 Αυγούστου μέχρι τις 1 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο συνεργασίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης των κατά τόπους Αστυνομικών Τμημάτων και της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης στην λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης, στην Νέα Παραλία, καθώς και σε διάφορες περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης, Δέλτα και Βόλβης.

Στο πλαίσιο των δράσεων ελέγχθηκαν 404 άτομα και συνελήφθησαν 10 εξ΄ αυτών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο. Παράλληλα βεβαιώθηκαν 13 διοικητικά πρόστιμα ύψους 12.500 ευρώ συνολικά, σχηματίστηκαν επιπλέον 7 δικογραφίες για το προαναφερόμενο αδίκημα και εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 892 προϊόντα παρεμπορίου. Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι για την καταπολέμηση του παρεμπορίου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα