Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του και έλειπαν και τα τέσσερα...

Θεσσαλονίκη: Πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του και έλειπαν και τα τέσσερα λάστιχά του (ΦΩΤΟ)

Δεν πίστευε στα μάτια του νεαρός οδηγός στη Θεσσαλονίκη, όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του και είδε να λείπουν από αυτό και τα τέσσερα λάστιχά του. Οι κλέφτες φαίνεται πως σήκωσαν με γρύλο το αυτοκίνητο, τοποθέτησαν τάκους, αφαίρεσαν όλα τα ζαντολάστιχα και εξαφανίστηκαν.

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε παρκάρει σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγγελάκη και πολύ κοντά στην πλατεία ΧΑΝΘ.

Ο νεαρός μίλησε σοκαρισμένος στο newsit.gr για αυτό που αντίκρυσε: «Μένω εδώ στη γειτονιά και συνήθως εδώ παρκάρω. Χθες το βράδυ ήρθα και πάρκαρα γύρω στις 02:00 και πήγα στο σπίτι μου. Το πρωί γύρω στις 08:00 ήρθα να το πάρω να φύγω και είδα ότι έλειπαν και τα τέσσερα λάστιχα. Δεν μπόρεσα να συνειδητοποιήσω αυτό που έβλεπα.

Γείτονες μου είπαν ότι έχει γίνει και άλλες φορές το ίδιο στην περιοχή. Είναι φοβερό γιατί έγινε μέσα στο κέντρο της πόλης. Βέβαια τις ώρες που έγινε συνήθως δεν έχει κίνηση. Δεν έχει κόσμο. Ούτε μπροστά από κάποιο μαγαζί έγινε. Και το περίεργο είναι ότι για να γίνει αυτό χρειάζεται και αρκετή ώρα, δεν μπορούν να το κάνουν πολύ γρήγορα».

Κάτοικος της περιοχής αναφέρει στο newsit.gr πως όντως έχουν γίνει αρκετά αντίστοιχα περιστατικά στην περιοχή: «Πολύ συχνά το ακούμε. Και συνήθως δρουν γύρω στις 4-5 το πρωί που δεν έχει πολύ κόσμο για να μη γίνουν αντιληπτοί. Μαθαίνουμε πως βρίσκουν τρόπους να τα πουλήσουν για ανταλλακτικά».

*κεντρική φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα