Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: «Ο πατριός μου είναι άρρωστος μαζί μου» – Σοκάρει η κατάθεση...

Θεσσαλονίκη: «Ο πατριός μου είναι άρρωστος μαζί μου» – Σοκάρει η κατάθεση της κόρης του 47χρονου

Σοκ προκαλεί η κατάθεση της 18χρονης κοπέλας η οποία κατήγγειλε ότι ο πατριός της ασελγούσε εις βάρος της τουλάχιστον την τελευταία διετία…

Το κορίτσι που φαίνεται ότι δεν άντεξε άλλο κατέφυγε τη Δεύτερα του Πάσχα στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Θεσσαλονίκης και εξομολογήθηκε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωσε. “Ο πατριός μου, μου κολλάει με βλέπει με άλλο μάτι. Είναι άρρωστος μαζί μου”, ήταν τα πρώτα λόγια που είπε παρουσία ψυχολόγου στους αστυνομικούς η 18χρονη.

Ξετυλίγοντας το κουβάρι των μαρτυρικών της αναμνήσεων η κοπέλα που από τα 15 έτη της βρέθηκε αντιμέτωπη με τις αρρωστημένες ορέξεις του πατριού της, ανέφερε ότι ο άνθρωπος αυτός την σταμάτησε από το σχολείο, ενώ την ίδια ώρα οι ετεροθαλής αδερφές της συνεχίζουν κανονικά τα μαθήματα τους.

Όπως εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς ο 47χρονος πατριός της, την χωρίζει συνεχώς από τα αγόρια με τα οποία κάνει σχέση, ενώ την παρακολουθεί σε κάθε βήμα της.

Η 18χρονη σήμερα παθούσα σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να ανέφερε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της στους αστυνομικούς, ότι η τελευταία σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε ήταν το βράδυ του Πάσχα. “Ήρθε γύρω στις 23:00 στο δωμάτιο μου και ξάπλωσε στο κρεβάτι μου.

Οι αδερφές μου κοιμόντουσαν δίπλα μου. Με έσπρωξε για να πάω πιο μέσα στο κρεβάτι για να ξαπλώσει δίπλα μου. Έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι και με χάιδεψε. Φορούσα μια φόρμα και ένα μπλουζάκι. Μου είπε “έλα να κάνουμε τώρα που είναι σηκωμένο”.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της 18χρονης ο πατριός της δεν πτοήθηκε παρά την αντίσταση που δέχτηκε. “Του είπα δεν θέλω. Εκείνος όμως κατέβασε τη φόρμα και το εσώρουχο του. Μετά κατέβασε τη φόρμα μου από το πίσω μέρος και προσπαθούσε να μπει αλλά τραβιόμουν. Νευρίασε και σηκώθηκε από το κρεβάτι”, φέρεται να είπε η καταγγέλλουσα στους αστυνομικούς.

Η 18χρονη όμως ανέφερε στους αστυνομικούς ανάλογα περιστατικά συνέβαιναν περίπου δύο φορές κάθε εβδομάδα, ενώ η πρώτη φορά που δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση ήταν σε ηλικία 15 ετών. “Έρχονταν πάντα όταν κοιμόταν οι αδερφές μου και η μητέρα μου. Δεν τα έχει καταφέρει να μπει μέσα καθώς εγώ σφιγγόμουν. Μου ζητούσε να βάζω το χέρι μου στο μόριό του αλλά δεν το έκανα” είπε το νεαρό κορίτσι.

Από ότι ανέφερε παθούσα στους αστυνομικούς η μητέρα της δεν είχε αντιληφθεί κάτι, ενώ η ίδια είχε εξομολογηθεί τις μαρτυρικές στιγμές που βίωνε σε φιλικά της πρόσωπα τα οποία την παρότρυναν να μιλήσει.

Εναντίον του 47χρονου, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται έχει ασκήθηκε δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα