Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Ξεκινούν έργα επί της Εθνικής Οδού 16 - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν έργα επί της Εθνικής Οδού 16 – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού 16 «Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου έως όρια νομού Χαλκιδικής» θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021.

Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης – τοποθέτησης νέων στηθαίων ασφαλείας επί της Εθνικής Οδού 16 «Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου έως όρια νομού Χαλκιδικής» και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας, από τη διασταύρωση με την Ε.Ο. 67 “Θεσσαλονίκης – Αεροδρομίου Μακεδονία” (διασταύρωση Πράσινα Φανάρια) έως την αερογέφυρα Θέρμης, στην έξοδο προς Θεσσαλονίκη καθώς και στο ύψος της Ν. Ραιδεστού εκατέρωθεν.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών η κίνηση των οχημάτων θα διενεργείται κατά περίπτωση, όπως ορίζει η Απόφαση έγκρισης των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εκτέλεση των εργασιών.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τη Δευτέρα 12 Απριλίου έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 8.00 π.μ..

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα