Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Απέκτησε ΑΤΜ το Μελισσοχώρι - Ικανοποίηση των κατοίκων (φωτό)

Θεσσαλονίκη: Απέκτησε ΑΤΜ το Μελισσοχώρι – Ικανοποίηση των κατοίκων (φωτό)

- Advertisement -

Λύση στο πρόβλημα της απουσίας τραπεζικού υποκαταστήματος στο Μελισσοχώρι για την εξυπηρέτηση των πολιτών έδωσε η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank. Στο ισόγειο του κτιρίου της Κοινότητας Μελισσοχωρίου εγκαταστάθηκε και τέθηκε σε λειτουργία αυτόματο μηχάνημα ανάληψης μετρητών, ΑΤΜ (Automated Teller Machine – Αυτόματη Ταμειολογιστική Μηχανή).

Το πρωί της 02/02/22 ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, ο αντιδήμαρχος Μυγδονίας, Γιώργος Παραπανήσιος, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Μοσχόπουλος και η διευθύντρια του υποκαταστήματος της Eurobank στο Ωραιόκαστρο, Σεβαστή Καΐδου, επισκέφθηκαν το χώρο όπου εγκαταστάθηκε το ΑΤΜ.

«Η εγκατάσταση ΑΤΜ στο Μελισσοχώρι αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων, καθώς στην περιοχή δεν λειτουργεί τραπεζικό υποκατάστημα και αρκετοί πολίτες δυσκολεύονται να μετακινηθούν σε άλλες περιοχές για να διενεργήσουν απλές τραπεζικές συναλλαγές, όπως ανάληψη και κατάθεση χρημάτων ή εξοφλήσεις λογαριασμών. Απευθυνθήκαμε στην Eurobank, παρουσιάσαμε το πρόβλημα και σε σύντομο χρονικό διάστημα το επιλύσαμε. Η διεύθυνση της τράπεζας ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας και τοποθέτησε ΑΤΜ στο Μελισσοχώρι για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

«Η τοποθέτηση του ΑΤΜ στο Μελισσοχώρι κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα των κατοίκων. Πλέον, χωρίς να ταλαιπωρούνται και να χρειάζεται να μετακινηθούν σε άλλες περιοχές, όπου λειτουργούν τραπεζικά υποκαταστήματα, θα μπορούν να διενεργούν μέσω του αυτόματου μηχανήματος βασικές τραπεζικές συναλλαγές», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Μυγδονίας, Γιώργος Παραπανήσιος.

«Επιτέλους ικανοποιήθηκε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Μελισσοχωρίου, οι οποίοι ταλαιπωρούνταν όταν ήθελαν να κάνουν αναλήψεις χρημάτων ή να εξοφλήσουν λογαριασμούς. Το ΑΤΜ εγκαταστάθηκε, λειτουργεί και ο κόσμος ήδη άρχισε να το χρησιμοποιεί», είπε ο πρόεδρος της Κοινότητας Μελισσοχωρίου, Αθανάσιος Μοσχόπουλος.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας 

Διαβάστε Ακόμα