Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή γνωστός γιατρός (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Έφυγε από τη ζωή γνωστός γιατρός (ΦΩΤΟ)

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός πλαστικός γιατρός Γιώργος Σεβλιάδης.

”Ο Γιώργος Σεβλιάδης, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και του Royal College of Surgeons στο Λονδίνο, με συνεχή ενημέρωση και μετεκπαίδευση σε νέες τεχνικές, βρέθηκε στην πρωτοπορία της Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής στη Θεσσαλονίκη καθ΄ όλη τη διάρκεια του επιστημονικού του βίου. Ιδιαίτερα αγαπητός σε ασθενείς και εργαζόμενους για το χιούμορ και την εγκαρδιότητά του”, αναφέρει ανακοίνωση του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση, οι ιατροί και το σύνολο των εργαζομένων του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για την αιφνίδια απώλεια του Πλαστικού Χειρουργού Γιώργου Σεβλιάδη, συνεργάτη της Κλινικής από την ίδρυσή της.

Ο Γιώργος Σεβλιάδης, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ και του Royal College of Surgeons στο Λονδίνο, με συνεχή ενημέρωση και μετεκπαίδευση σε νέες τεχνικές, βρέθηκε στην πρωτοπορία της Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής στη Θεσσαλονίκη καθ΄ όλη τη διάρκεια του επιστημονικού του βίου. Ιδιαίτερα αγαπητός σε ασθενείς και εργαζόμενους για το χιούμορ και την εγκαρδιότητά του.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα