Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΘεσσαλονίκης: Συνελήφθη 22χρονος στο κέντρο για κατοχή ποσοτήτων ηρωίνης

Θεσσαλονίκης: Συνελήφθη 22χρονος στο κέντρο για κατοχή ποσοτήτων ηρωίνης

Στην σύλληψη ενός 22χρονου για κατοχή ποσοτήτων ηρωίνης προέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής 11 Αυγούστου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα ο δράστης συνελήφθη χθες το μεσημέρι από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης στο ιστορικό κέντρο πόλης. Στην κατοχή του άνδρα εντοπίστηκε αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη συνολικού βάρους (54,2) γραμμαρίων, καθώς και τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αυτό αστυνομικών δράσεων των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης κατά το χρονικό διάστημα από το πρωί της 6ης Αυγούστου μέχρι και τις πρωινές ώρες σήμερα σε διάφορες περιοχές της πόλης. Συνολικά στο πλαίσιο των ερευνών συνελήφθησαν πενήντα επτά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, ηρωίνης, κοκαΐνης, μεθαδόνης και ναρκωτικών δισκίων. Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους δικογραφίες σχηματισθείσες οδηγήθηκαν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα