Αρχική Θεσσαλονίκη Θερινό σινεμά απέκτησε ο Δ. Κορδελιού – Ευόσμου - Που και πότε...

Θερινό σινεμά απέκτησε ο Δ. Κορδελιού – Ευόσμου – Που και πότε η πρώτη προβολή

Από την 1η Ιουλίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα λειτουργεί ο Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος στο δώμα (ταράτσα)  του Δημοτικού Πολυλειτουργικού Κέντρου «Θέατρο οδού Μοναστηρίου», το οποίο βρίσκεται στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού, στον δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, στη συμβολή των οδών Παρατσίκογλου και Χρυσ. Σμύρνης, με κεντρική όψη προς την οδό Μοναστηρίου.

Την προσεχή Πέμπτη στις 9 το βράδυ κάτω από τον έναστρο ουρανό και με την νέα ταινία της Disney/Pixar   «Soul» που θα μας οδηγήσει στα έγκατα της ανθρώπινης ψυχής με μια διασκεδαστική ιστορία γεμάτη σπουδαία νοήματα, ξεκινά ένα  ποιοτικό πρόγραμμα με ταινίες υψηλού επιπέδου του παγκόσμιου κινηματογράφου, με  σύγχρονες και πιστοποιημένες προδιαγραφές εικόνας και ήχου και σε συνδυασμό  με το πιο χαμηλό κόστος εισιτηρίου, ο θερινός μας δημοτικός κινηματογράφος έρχεται για να διεκδικήσει – φέτος- την πρώτη θέση στις καλοκαιρινές επιλογές ψυχαγωγίας των συνδημοτών μας και όχι μόνο.

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου  σεβόμενος την δημόσια υγεία και με πιστή τήρηση  όλων των νέων μέτρων  προστασίας, προτείνει μια ασφαλή, δροσερή, ποιοτική πρόταση ψυχαγωγίας για όλους όσοι θα μείνουν  αυτό το καλοκαίρι «εντός των Τειχών».

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, δήλωσε: «Όραμα μας αλλά και δέσμευση μας, ήταν η άμεση παράδοση του Δημοτικού Πολυλειτουργικού Κέντρου προς χρήση στην τοπική κοινωνία και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί τελικά τα καταφέραμε και μετά από αναβολές, γραφειοκρατικά εμπόδια και κυρίως αδικαιολόγητες καθυστερήσεις προηγουμένων ετών, η προεκλογική μας δέσμευση γίνεται πράξη. Την Πέμπτη ξεκινά η λειτουργία του θερινού μας κινηματοθεάτρου και πολύ σύντομα θα έχουμε την συνολική χρήση και λειτουργία όλου του Πολυλειτουργικού Κέντρου.

«Θέατρο οδού Μοναστηρίου» . Σ αυτό συνέβαλε η άριστη συνεργασία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, της Διεύθυνσης Πολιτισμού- Αθλητισμού και της ΔΗΚΕΚΕ. Συλλογικός στόχος της διοίκησης μας, είναι να προσφέρουμε στους δημότες μας και μη, μια  νέα εναλλακτική, δροσερή και κυρίως τοπική διέξοδο ψυχαγωγίας, με την παράλληλη πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού. Γι αυτό και προσκαλούμε  όλους τους δημότες μας και όχι μόνο, να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν με την παρουσία τους, την λειτουργία του θερινού μας κινηματογράφου».

Το Θερινό Κινηματοθέατρο του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, είναι χωρητικότητας 260 θέσεων, αλλά λόγω κορωνοϊού θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε 160 άτομα.

Διαθέτει χώρους υγιεινής, βοηθητικούς χώρους,  προβολείο θερινού cinema, χώρους Η/Μ εγκαταστάσεων και ένα κυλικείο πλήρως εξοπλισμένο προσφέροντας μεγάλη ποικιλία παγωτών, αναψυκτικών, κρύων σάντουιτς , τοστ , χοτ ντογκ, ποκ πορν, γρανιτών και όλων των τυποποιημένων προϊόντων τσιπς, γαριδάκια κλπ.

Θα τηρούνται οι προβλεπόμενοι όροι και οι οδηγίες πρόληψης, προστασίας και υγιεινής της αρμόδιας επιτροπής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας που αφορούν την αποτροπή διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 .

Συγκεκριμένα καθημερινά  θα γίνεται αντισηπτικός ψεκασμός όλων θέσεων και των κοινόχρηστων χώρων πριν από κάθε προβολή.

Πιο αναλυτικά, σε ισχύ θα είναι τα εξής μέτρα:

-Μία προβολή ταινίας την ημέρα

-Υποχρεωτική έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου

-Πληρότητα 75%

-Απαγόρευση διαλείμματος κατά την προβολή

-Υποχρεωτική δημιουργία κενού χώρου/κενής θέσης ανά δύο (2) καθήμενους, κατά τρόπο ώστε η πληρότητα να μην υπερβαίνει το 75%

-Υποχρεωτική τοποθέτηση ατόμων που προσέρχονται μαζί στις δύο θέσεις καθήμενων μεταξύ των οποίων δεν μεσολαβεί κενός χώρος/κενή θέση.

-Υποχρεωτική ταξιθεσία για την τοποθέτηση των θεατών στις θέσεις τους

Προσέλευση: 20:30

Γενική ώρα έναρξης 21:00

Η ηλεκτρονική κράτηση  και έκδοση εισιτηρίων γίνεται μέσω των παρακάτω sites:

Gold Mall  http://www.goldmall.gr/   και

Good Deals http://www.gooddeals.gr/

Πληροφορίες:  2310 202067

Θερινός Κινηματογράφος

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική Είσοδος 6€, Παιδικό 5€

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

*Κάθε Πέμπτη γενική είσοδος 5€.

ΘΕΡΙΝΟ cine ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

«ΘΕΑΤΡΟ ΟΔΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ»

Μοναστηρίου και Παρατσικόγλου, Κορδελιό (δίπλα στο Σκλαβενίτη)

Δείτε τo πρόγραμμα στο www.goCinema.gr.

Χορηγοί Επικοινωνίας

Must Read

- Advertisement -S-