Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΘεσσαλονίκηΗ Μεγάλη Επιστροφή των ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ! Μια νέα εποχή!

Η Μεγάλη Επιστροφή των ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ! Μια νέα εποχή!

Αν ακούσετε θόρυβο στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στη ΔΕΘ HELEXPO, αυτό το φθινόπωρο… Τρομάξτε ελεύθερα! Οι Δεινόσαυροι… ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

Από τις 11/10/2024 έως και τις 19/1/2025 η ΔΕΘ HELEXPO, και συγκεκριμένα το Περίπτερο 5, μεταμορφώνεται σε ένα νέο «προϊστορικό σαφάρι», όπου η μεγάλη παρέα των γιγάντιων ζώων παρουσιάζεται ξανά σε μια νέα εποχή! Αγαπητοί δεινοσαυρόφιλοι, ετοιμαστείτε για μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε… αν επιβιώσετε, φυσικά!

Απολαύστε τη μάχη γιγάντων ανάμεσα στον ‘βασιλιά’ Τ-Ρεξ και τον ατρόμητο Σπινόσαυρο, ενώ απολαμβάνετε τον πανύψηλο Βραχιόσαυρο χωρίς να… πιαστεί ο λαιμός σας!

 

Συναντήστε πάνω από 30 δεινόσαυρους σε διάφορα μεγέθη και σχήματα – από χορτοφάγους που θα τσιμπήσουν τη σαλάτα σας μέχρι σαρκοφάγους που ίσως σας δουν σαν κυρίως πιάτο! Από μικρούς που χωράνε σε μια μεγάλη τσάντα (αν τολμήσετε) μέχρι γίγαντες που θα σας κάνουν να αναρωτιέστε πώς στριμώχτηκαν στο Περίπτερο 5. Και μην ξεχάσετε τα τρία μικρά ραπτοράκια, τα οποία, αν και μικρά, έχουν κοφτερά δόντια!

 

Μέσα από πρωτοποριακή τεχνολογία και ρεαλιστικές αναπαραστάσεις, θα ζήσετε από κοντά αυτά τα εντυπωσιακά πλάσματα όπως ποτέ άλλοτε!

 

Οι μοναδικοί εμψυχωτές μας θα φροντίσουν να σας ξετρελάνουν (με την καλή έννοια) και να κάνουν την επίσκεψή σας τόσο διασκεδαστική όσο και εκπαιδευτική—διότι τι καλύτερο από το να μαθαίνετε κάτι ενώ προσπαθείτε να μην σας πατήσει ένας Βραχιόσαυρος;

 

Χαμόγελα, διασκέδαση και καρδιοχτύπια εγγυημένα! Αλλά προσοχή, προχωρήστε αργά και προσεκτικά… οι ουρές των Δεινοσαύρων δεν αστειεύονται, και ούτε εμείς!

 

Για πληροφορίες και κρατήσεις για οργανωμένα σύνολα:

  • Τηλ: +30 2312315248, +30 2312315249
  • FΒ:Δεινόσαυροι/Dinosaurs
  • Instagram: Surviving_dinosaurs
  • Website: dinosaurs.gr
  • Διοργανωτές: Eksagon Exhibitions (eksagonexhibitions.com/)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα